Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
sonia
Sambata, 21 Dec 2013
buna.m-ar interesa si pe mine daca P&G ofera transport din bucuresti daca da din ce zona? si care este in general programul de lucru,ma refer la cat se incepe dimineata.merci
(1)
Raspunde
user
Vineri, 20 Dec 2013
dupa 133 de zile de la assesment center am primit raspunsul ca n-am trecut de primul interviu.
(0)
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Procter & Gamble
Toni
Duminica, 08 Dec 2013
Cineva mai sus spunea ca se fac angajari in aceasta perioada la greu...cineva din interior spunea ca s-a stopat procesul de recrutare inca de la inceputul lunii noiembrie, care este informatia adevarata ? Eu am aplicat pentru o pozitie de Purchasing Manager dar nici macar nu am fost chemat la test si de aici vine si curiozitatea: "Care este procesul de selectie la P&G?" Pe ce criterii selecteaza astia potentialii candidati in conditiile in care ei sustin ca indiferent de experienta pe care o ai in spate, la ei esti considerat entry-level.
(0)
Util (1) Util
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Procter & Gamble
Util (0) Util
Oferte care ti s-ar potrivi
Bucharest
Bucharest