Psihoselect

2.75
  • Tel: 0264.411.235 / 0264.432.386
    Fax: 0372.875.022
    E-Mail: office@psihoselect.ro
    Site: www.psihoselect.ro

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Forum despre Psihoselect

Fritz Marti, 08 Iul 2014

Am doua experiente absolut negative cu aceaste firma, pe care incerc sa le relatez succint in cele ce urmeaza.
Prima se refera la candidatura mea pe postul de Director de Productie la o firma austriaca producatoare de ulilaj forestier si usi de semineu. Aceasta candidatura s-a incheiat cu oferta din partea angajatorului pentru postul de Director de Aprovizionare!!! La scurt timp (cca 2-3 luni) s-a dovedit ca, de fapt, acest post mi s-a oferit cu scopul de a amina la nesfirsit termenele de plata. Cu alte cuvinte, austriecii aveau nevoie de un tap ispasitor, care sa gaseasca noi furnizori si de a NU isi plati facturile (chiar si cu termene depasite ci cite 1 an). Respectivii se afla in insolventa (evident), dar si-au schimbat numele firmei si incearca sa tepuiasca in continuare alti furnizori. MULTUMESC "PSIHOSELECT" !!! Pentru factura incasata de pe urma mea as fi meritat macar o cafea. Nu?
A doua experienta se refara la candidatura mea pe postru de "SEF SERVICIU TEHNIC" la un producator Italian de pompe dozatoare in domeniul "oil&gas". Au fost vreo trei interviuri (la sediul Psihoselect si mai apoi la sediul adgajatorului) urmate de o proba de lucru !!! S-a terminat cu o oferta din partea angajatorului, mi s-a impus si semnarea unui act aditional cum ca 3 ani NU voi pleca !!! Dupa nici macar o saptamina mi-am dat seama ca de fapt italienii aveau nevoie disperata de mina de lucru si nici vorba de Sef Serviciu Tehnic (care de fapt este in Italia)!!! In cazul in care aveti intrebari va raspund bucuros. MULTUMESC inca o data PSIHOSELECT si astept cafeaua macar pentru cea de-a doua factura pe care ati incasat-o de pe urma mea.
Mentionez ca aventura dureaza din oct 2011 si in tot acest timp NU am fost contactat macar o data, eventual sa fiu intrebat daca angajatorul este OK, sau mai stiu eu ce (lucruri oarecum normale, cred eu).

Util (0) Util
Raspunde
Locuri de munca
Total Business Solutions
Salt & Pepper
WeDoHR
Total Business Solutions