Va multumim! Comentariul va fi analizat in cel mai scurt timp de catre un moderator in baza Termenilor si conditiilor de utilizare ale acestui site.
Nickname
Marti, 26 Nov 2013
Am fost chemat la interviu pentru relatii cu clientii la *222 (Militari). Se ofera tichete de masa la VDF pe aceasta pozitie? Care sunt partile pozitive la acest job? Avand experienta in cadrul altei companii de telefonie, stiu care ar fi nemultumirile.
Raspunde
Cristi
Vineri, 22 Nov 2013
Salut,
Dupa 8 ani de companie pot spune ca lucrurile sunt gri,exista si parti bune si parti rele.
Parti rele: de regula se pleaca de jos, call center, dealer unde salariile nu sunt deloc stralucite si conditiile de stres sunt de multe ori exagerate,dar piata fortei de munca din romania(din pacate) ofera suficienta forta de munca incat sa se gaseasca destui pretendenti, si nu vorbesc de Vodafone doar, ci de multinationale in general. Daca treci cu brio de primele 6-12 luni si ai ambitia sa-ti depasesti frustrarile(justificate) si sa scoti ce e mai bun din tine lucrurile se pot schimba in bine:
Parti bune: apar odata cu vechimea si seriozitatea ta, in momentul in care te specializezi sau avansezi devi o piesa importanta in bunul mers al lucrurilor in companie si atunci apar si beneficiile(atat de natura financiara cat si de natura sociala), stresul se pastreaza dar il simti cu totul altfel.
Am plecat din companie multumit( binenteles ca la mai bine, ca se poate), cu un bagaj important de cunostinte si cu un CV care m-a ajutat foarte mult, asta nu inseamna ca am uitat de orele suplimenatare, duminicile lucrate, sarbatori ratate si noptile nedormite.
Concluzie: e destul de greu la inceput si de multe ori frustrant, tine doar de voi sa scoateti ceva bun din asta sau daca e prea mult sa cautati altceva.
Sper sa va ajuce cu ceva acest post, raspund daca pot la intrebari.
Raspunde
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Vodafone Romania
andrei
Marti, 19 Nov 2013
Active Power Solutions are sediul central in cluj, salariile sunt foarte mici 770 lei si bonuri si sunt foarte neseriosi, se promit bonusuri care nu se ofera, e fluctuatie mare de personal.
Salut,
Sper sa va ajuce cu ceva acest post, raspund daca pot la intrebari.
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in Vodafone Romania
Util (0) Util
Oferte care ti s-ar potrivi
Util (1) Util