West Facility Management Company (WFMC)

Imobiliare

  0
  Nu sunt evaluari
 • Profil inactiv
 • Site: -

Forum despre West Facility Management Company (WFMC)

cici Marti, 06 Ian 2015

De acord cu cele scrise mai sus. Salariile sunt la limita penibilului si bataii de joc. Nu cresc niciodata si la angajare, se negociaza de catre angajator spre cea mai de jos limita, cu multa nerusinare, fara niciun fel de consideratie pentru nevoile angajatului. In schimb se asteapta sa fii recunoscator pentru maruntisul pe care il primesti. Foarte multa barfa, intretinuta de catre cei din functiile de conducere.
Util (0) Util
DOINA Luni, 21 Iul 2014

Este firma de mentenenta cladiri locuinte (aproximativ 1100 garsoniere inchiriate mare parte la studenti) si birouri (7 cladiri).
Din pacate mai mult rele decat bune.
ASPECTEPOZITIVE:
1. Plata salariilor la timp, in cei 5 ani de cand sotul meu lucreaza acolo nu a existat nici macar o intarziere la plata salariilor.
2. Se platesc orele suplimentare, dar nu toate, doar cat prevede legea ca nr.maxim de ore suplimentare ce pot fi prestate.
3. Nu exista
ASPECTE NEGATIVE:
1. Salariile pot fi confundate foarte usor cu ajutorul de somaj: angajare in urma cu 5 ani 1.200 lei + BM, salariul actual: 1.200 lei + BM. Pentru personalul de la curatenie: 700 lei + BM.
2. Programul de lucru oficial: 8 ore. Neoficial se ajunge (pe intretinerea cladirilor de garsoniere) si la 14 ore de munca de sclav.
3. Se aplica in mod constant vorbele: "Da-i prostului putere si o va folosi sa-si verse frustrarile, prostia si trairile interioare pe cei care ii pica in mana". Sunt numiti in posturi de conducere (nu management superior, ci la nivel de sectii, birouri) tot felul de persoane. Da afara, angajaza dupa propria-i minte (care, fara a fi rautacioasa, este saraca), isi bate joc de viata oamenilor. Toti cei care au fost capabili au fost indepartati incet-incet.
4. Este intretinuta constant o atmosfera de rahat de catre cei care le "sufla" in urechi multe minciuni incompetentilor pusi sa-i conduca.
Cu alte cuvinte, daca vreti sa munciti pe bani care nu platesc munca voastra decat pe jumatate, dar sa vi-i luati la timp, angajati-va la ei! Daca aveti alte pretentii de la voi (calificari, capacitate intelectuala s.a.), atunci ocoliti-i!
Un mare pacat este ca domnul care detine afacerea este un om ok, doar ca a delegat persoane total nepotrivite sa se ocupe de afacerile lui (multe si de amploare).

Util (0) Util
Sunt utile aceste informatii?
Ajuta si tu comunitatea impartasind experienta ta in West Facility Management Company (WFMC)
ADMIN - undelucram.ro Luni, 28 Oct 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma West Facility Management Company , informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de WFMC.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Util (0) Util

Locuri de munca
Locuri de munca Team Extension Xamarin Developer
Team Extension
BUCURESTI
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 09.06.2017
Locuri de munca NN Asigurari de Viata Group & Bancassurance Officer
NN Asigurari de Viata
BUCURESTI
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 03.07.2017
Locuri de munca Dräxlmaier Group Hardware Design Engineer
DRAXLMAIER Group
Pitesti
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 18.07.2017
Locuri de munca Amaris Technologies GmbH Talent Acquisition Specialist
Amaris
BUCURESTI
Part time / 0 - 1 an experienta
Last update: 17.05.2017
Locuri de munca Veeam Software SRL Inside Sales Associate with German
Veeam Software
BUCURESTI
Part time / 1 - 5 ani experienta
Last update: 20.07.2017
Informatii recente pachet de beneficii
Business consultant
 • Concediu de maternitate & paternitate
 • Traininguri / formari profesionale oferite gratuit sau cu reducere
Tehnician
 • Prima de vacanta
 • Concediu medical
Reprezentant
 • Tichete de masa
 • Telefon de serviciu
Discutii recente
Bonurile de masa se acorda abia dupa trei luni, timp in care seful de sector te face treptat sa renunti singur prin tot felul de mizerii, ...
Citeste mai mult
idnick 28.07.2017
Pentru locatia din Timisoara stiti ceva?
Citeste mai mult
DenisaDeni 27.07.2017
Jsm , Am fost , dar nu an luat al 2 le-a interviu.. se intra numai pe recomandări ... salariul este bun, insa foarte multe pretentii.. ...
Citeste mai mult
AnnA91 27.07.2017
Salarii adaugate recent
Support Engineer
4.600 LEI
Grafica/Video
2.300 LEI
Software Developer
4.800 LEI
Calcuator salariu
Evaluari recente
Customer Support Representative
Administrator credite
Game tester
Cele mai recente stiri si articole
Primele șase luni ale anului au adus în peisajul economic românesc cu 31.23% mai multe firme decât în perioada similară a anului ...
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a anunțat săptămâna aceasta faptul că pentru luna august are ...
Producătorul de țigări Philip Morris si-a anunțat intenția de a modifica liniile de producție a fabricii de țigarete din Otopeni ...