Centrofarm

  • Site: www.centrofarm.ro

Acest angajator nu comunica, momentan, despre brandul sau in comunitate.

Reprezinti compania?
Activeaza-ti profilul

Interviuri companie Centrofarm

1
interviuri
Dificultate Interviu
3 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 0%
Neutra 100%
Negativa 0%

Interviu Designer

06.08.2014 Util (0)
Experienta neutra
Nicio oferta primita
Am fost la interviu in Iulie 2014, in Bucuresti
Durata interviu: 21 zile
Dificultate interviu: Mediu

Cum a decurs interviul?
Interviul a fost o bataie de joc la adresa mea.
Primul interviu a fost ok, dat de o d-ra draguta de la resurse umane.
A urmat proba practica de design la care am trimis mai multe variante pentru ceva care avea o descriere mai mult decat vaga. Trebuia sa le trimit o singura varianta in maxim o ora, le-am trimis 3.
Proba a treia, o d-na draguta, dir. mk la Centrofarm care a fost ok si la subiect insa spre surprinderea mea, nu s-a luat inca decizia pentru ca d-na dir. de la Plafar era in concediu. Finalul a fost dezastruos, d-na director de marketing de la Plafar a venit pur si simplu la interviu ca sa vina. Mi s-a parut ca si-au batut joc de mine si de timpul meu. Au fost aceleasi intrebari puse aiurea si mi s-a pus intrebarea clasica: "aveti ceva intrebari de pus?". Pai am pus 100 de intrebari pana sa vin la tine, si oricum, ideal ar fi fost ca dvs. sa puneti intrebari, nu eu.

In concluzie: cartile erau facute, se intra pe pile, nu va fortati.

Intrebari si teste la interviu?
Cel mai prost interviu la care am participat, dar numele de Centrofarm m-a orbit sa merg inainte. Nu ma intelegeti gresit, unii vor crede ca ma razbun pentru ca nu am fost selectat. Nu e asa, a fost o bataie de joc de 3 saptamani in care am pierdut 3 joburi.

Si inca ceva, cand va intreaba la interviu daca aveti intrebari spuneti-le ca ati dori sa vedeti cum arata biroul. Daca vi-l arata cu sictir e clar ca nu va vor accepta.

Mult succes si evitati Centrofarm pentru ca se intra pe pile.

Sfat pentru alti candidati
Centrofarm e bataie de joc. Nu se ofera bonuri de masa, ci reduceri la ceaiurile si cremele de la Plafar. Se angajeaza numai pe pile, se vede clar. Nu mai postati daca nu aveti pile.

Util