DESCRIERE JOB

Verifica si evalueaza garantiile conform procedurilor interne ale companiei; 

Intocmeste documentele pentru acordarea imprumuturilor; 

Consiliaza clientii pe segmentul vanzare bijuterii; 

Efectueaza plati si incasari; 

Tine evidenta primara a actelor in punctul de lucru. 

Beneficii 

Salariul 2700 LEI NET in primele 6 luni de activitate, cu majorare automata la 3000 LEI NET plus bonusuri lunare in functie de performanta; 

Nu este necesara experienta, se asigura training de specialitate platit;

Bonus anual de loialitate si de performanta; Mediu de lucru placut si profesionist; 

Oportunitatea de a avansa in cadrul companiei.

Candidatul ideal

Studii medii / superioare ( necesar diploma de bacalaureat);
Abilitati de operare PC si utilizare a internetului;
Profesionalism in indeplinirea sarcinilor de serviciu;
Abilitati de comunicare, atentie la detalii;
Nu este necesara experienta in domeniu, se asigura training de specialitate.

 

Trimiterea CV-ului reprezinta acordul dvs. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul implicarii in procesul de recrutare si angajare. In cazul in care nu sunteti selectat, CV-ul dvs. va ramane in baza noastra de date pentru a va putea contacta in eventualitatea unei alte oportunitati de colaborare.

In cazul in care nu sunteti de acord, va informam ca potrivit prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016, privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), beneficiati de dreptul de acces, dreptul de rectificare, dreptul la stergere (“dreptul de a fi uitat”), dreptul la restric╚Ťionarea prelucr─ârii datelor dvs. personale, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul de interventie si dreptul de opozitie.

Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice alte solicitari referitoare prelucrarea datelor dvs. personale, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, trimisa prin posta la adresa: Bucuresti, Str. Ghetarilor nr. 15, sector 1, sau la adresa de email: dpo@tezaur.org.

Daca ulterior colectarii, datele dumneavoastra personale se vor modifica (ex: nr telefon, adresa de e-mail, domiciliul, etc), va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.