DESCRIERE JOB

Candidatul ideal

Dacă ai minimum studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, ești ambițios și dornic să câștigi experiență în negociere și comunicare, te așteptăm cu drag în echipa noastră!

Responsabilități:
- Consilierea prin telefon a clienților și a potențialilor clienți în vederea încheierii contractelor de asigurare;
- Respectarea etapelor de vânzare în interacțiunea cu fiecare dintre clienții companiei.

Descrierea proiectului Teleperformance România și Metropolitan Life
Colaborarea celor două companii a început încă din Noiembrie 2006 și putem afirma cu mândrie că avem cel mai solid parteneriat din domeniul vânzărilor prin telefon. De 12 ani într-un domeniu prin excelență dinamic, oferim stabilitatea, loialitatea și siguranța de care membrii echipei noastre au nevoie.
Mai multe detalii putem discuta cu drag când ne vedem.

Beneficii:
De ce să te alături echipei noastre?

Pentru că NOI știm cât de important este:

1.Să fim motivați și recompensați să atingem rezultate excelente. 
Ce îți oferim :
- Ofertă salarială atractivă (salariu fix, tichete de masă și decontare transport public).Perioada de training îți va fi plătită de asemenea.
- Program de lucru accesibil și flexibil, între 08.30-18.30, de luni până vineri, fără weekend-uri și fără sărbători legale.
- Răsplătim corect performanța individuală prin sisteme de bonusare transparente și obiective, astfel încât să ai controlul veniturilor tale suplimentare.
- Abonament 7Card & sală ReCreate la preț preferențial.
- Tarife preferențiale la școala de șoferi și posibilitatea de a plăti în rate.
- Un sediu modern, aproape de Palatul Parlamentului, la 3 stații de tramvai de Piața Unirii.

Peste 70% din colegii cu normă întreagă obțin în medie venituri totale de peste 3000 de lei, așadar chiar dacă vrei să lucrezi part time poți obține și tu cel puțin 1500 de lei, depinde doar de tine cât de multă energie investești.

2.Să ni se asigure suportul necesar pentru dezvoltarea personală. 
Ce îți oferim:
- Vei beneficia de curs calificare profesională intermediari în asigurări conform cerințelor legislative emise de Autoritatea de Supraveghere Financiară
- Vei acumula experiență în negociere și comunicare promovând produse simple de protecție, dezvoltate special pentru partenerii din domeniul bancar ai Metropolitan Life și distribuite clienților acestora exclusiv prin telefon
- Vei obține Diplomă de calificare profesională în asigurări emisă de Institutul de Management al Asigurărilor
- Training pentru dezvoltarea abilităților de comunicare, analiză și negociere
- Training tehnici de vânzare prin telefon
- Training aferent sistemului tehnic pe care îl utilizăm
- Vei avea o echipă de coordonatori care au fost și ei ca tine, așadar te vor susține pe tot parcursul activității cu planuri de dezvoltare personală în funcție de nevoile tale.

3. Să lucrăm cu plăcere alături de oameni cu care să putem forma o echipă solidă și unită.
Ce îți oferim:
- Atmosferă de lucru profesională și pozitivă, colegi comunicativi și energici
- Petreceri și evenimente tematice dedicate distracției și bunei dispoziții
- Activități de voluntariat la care poți participa pentru a face o faptă bună
- Concursuri

Descrierea companiei

Descoperă Metropolitan Life
Metropolitan Life este parte din MetLife, Inc. (NYSE: MET), care prin subsidiarele și afiliații săi (“MetLife”), este una dintre cele mai importante companii ce oferă servicii financiare – asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor – pentru a sprijini clienți individuali și instituționali, într-o lume aflată într-o evoluție continuă. Înființată în anul 1868, MetLife are operațiuni deschise în peste 40 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Statele Unite ale Americii, Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.
În România Metropolitan Life are peste 19 ani de activitate pe piața de asigurări de viață.
2 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de
Metropolitan Life la nivel local.
Află mai multe aici: https://www.metropolitanlife.ro/despre-noi/descopera-metropolitan-life/

Descoperă Teleperformance România
Teleperformance, liderul mondial pe piața serviciilor externalizate de management al experienței cu clienții, dezvoltă în parteneriat cu companii importante din diverse industrii, strategii referitoare la relația cu clienții acestora, folosind multiple canale de comunicare. Compania furnizează rezultate superioare prin operațiunile de suport clienți, achiziții, suport tehnic s.a.
Grupul operează 147.000 de stații de lucru, cu aproape 190.000 de angajați în 311 centre de contact, în 65 de tări și deservind mai mult de 160 de piețe. Acesta gestionează programe în 75 de limbi și dialecte, în numele marilor companii internaționale dintr-o mare varietate de industrii.
În România, și-a început activitatea în 2004 devenind în scurt timp lider pe piață locală. În prezent are peste 1300 de angajați care vorbesc fluent italiană, franceză, spaniolă, engleză, germană, rusă și poloneză.
Află mai multe aici: https://www.teleperformance.com