DESCRIERE JOB

Secom® este lider de autoritate in medicina integrativa, care raspunde nevoilor unui stil de viata sanatos al omului modern. Magazinele noastre sunt rezultatul dorintei de a crea o cultura de administrare a suplimentelor alimentare, atat pentru mentinerea sanatatii optime, cat si complementar medicinei alopate, pentru a echilibra deficitele, iar consumatorii nostri pot beneficia pe loc de consultanta naturopata personalizata.

Rol:

O ingrijire exceptionala, centrata pe pacient este obiectivul in tot ceea ce facem si, in calitate de Consultant Naturopat, te vei asigura ca toti clientii nostri vor beneficia de cea mai buna experienta de cumparare. Prin pasiunea ta de a oferi un serviciu de sanatate excelent si de a promova produse naturale pentru sanatate (suplimente alimentare, ceaiuri, cosmetice), dar si servicii de consultanta naturopata, vei juca un rol important in comunitatea ta locala. Cunostintele pe care le vei obtine in Secom, iti vor permite sa furnizezi consultanta specializata aplicand conceptului de medicina integrativa - asocierea terapiilor alopate cu suplimente alimentare inovatoare si sa ajuti pacientii sa adere la un stil de viata sanatos.

Responsabilitati:

Suntem in cautarea unui coleg cu o pasiune autentica pentru ingrijirea clientilor si care va fi ambasador pentru produsele si serviciile noastre. Vei fi primul contact pe care un client il are in timpul calatoriei in magazin si, ca atare, este esential sa ai o personalitate prietenoasa si abilitati excelente de comunicare.

Studiile in Farmacie, Biologie, Chimie sau Medicina iti vor fi de mare folos in consiliеrеа si fidеlizarеa cliеntilor, pentru a adapta in mod corespunzator suportul si recomandarile medicale. Vei avea ocazia sa construiesti relatii puternice cu clientii, le vei intelege nevoile si le vei oferi consultanta naturopata individuala.

Experienta de minim 1 an in industria farmaceutica sau parafarmaceutica este esentiala in rolul de Consultant, dar si in activitatile operationale din magazin: asigurarea stocurilor, receptionarea marfii, mercantizarea produselor si inregistrarea operatiunilor de vanzare. Iti asiguram traininguri de specialitate, pentru a te familiariza cu gama variata a produselor din portofoliu, intr-un mediu de lucru dinamic si provocator.

Contractul este pe perioada determinata de 2 ani.

Daca esti in cautarea unei oportunitati excelente de cariera, pentru a te dezvolta si a oferi consultanta de medicina integrativa, centrata pe pacient, iti recomandam sa aplici sau sa transmiti un CV la adresa: raluca.paun@secom.ro