Descriere job

Adecco Resurse Umane recruteaza pentru unul dintre clientii sai, o companie ce activeaza in industria producatoare de incaltaminte, un Designer.

Candidatul ideal:

Persoana perfecta pentru aceasta pozitie are cunostinte avansate de limba germana si engleza si experienta in industria modei pe un post similar.
Este o persoana creativa si cu initiativa.
Cunostinte in folosirea softurilor specifice domeniului de design.

Responsabilitati:

Se referă la procesul de creare, dezvoltare și concepere de produse, bazat pe industrie și pe producția standardizată.
Realizarea de briefing-uri care sa includa informații detaliate necesare pentru realizarea unei analize privind piața, publicul țintă, materialele si tehnologiile disponibile.
Urmarirea scopului de a atrage publicul prin interpretarea obiectelor conforme cu nevoile acestora.
Efectuarea de studii de piață pentru a se putea analiza tendințele, concurența, produsele existente și nevoile consumatorilor.
Analiza și definirea clară a nevoilor și funcțiilor proiectului ce urmează să fie materializat.
Definirea funcției obiectului, grupului țintă căruia i se adresează și piața pe care va fi expus
Verificarea existenței elementelor care pot fi exploatate, precum și a tehnicilor disponibile;
Căutarea de soluții noi bazate pe procesul creativ și pe colectarea informațiilor, respectând forma și utilizarea acestora, întotdeauna concentrându-se asupra a ceea ce există deja, cu intenția de a îmbunătăți și inova și, mai ales, a face produsul mai intuitiv în ochii consumatorul;
Elaborarea de studii și analiza formei propuse, aplicarea sistemelor de reprezentare pentru o bună citire a produsului, proiectarea și / sau reproiectarea acestuia.
Realizarea de modele și prototipuri pentru a evalua forma, materialele și utilizarea lor, testarea acestora (teste de purtare, evaluarea confortului, a materialelor și a texturilor, etc.)
 
Poti aplica direct prin Adecco aici