Descriere job
Esti o persoana deschisa, amabila si comunicativa, cu bune abilitati de coordonare si management?
Esti saritor/saritaore si iti place sa ajuti colegi si clienti? Esti energic/a, iti place sa fii permanent in miscare, sa calatoresti si sa cunosti oameni noi?
Atunci s-ar putea sa avem jobul potrivit pentru tine!
Pentru a veni in sprijinul Magazinelor din regiunile Bucuresti, Giurgiu si Teleorman cautam un/o
Director/oare de magazin (mobil si/sau de suport)
Ca Director/oare magazin (mobil si/sau de suport) esti pregatit/a oricand sa mergi acolo unde esti solicitat/a si sa conduci un magazin sau sa ajuti echipa. Pentru asta vei parcurge o scolarizare intensa de 3-4 luni. Astfel vei fi pregatit/a sa indeplinesti toate sarcinile unui director de magazin, respectiv:
- coordonarea, conducerea si motivarea angajatilor din subordine, precum si implicarea in procesul de formare, instruire si evaluare al acestora
- administrarea magazinului si organizarea activitatilor in vederea atingerii obiectivelor
- gestionarea si planificarea bugetului de personal
- gestionarea, prezentarea, expunerea, aranjarea, promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei
- implicare activa in urmarirea cresterii vanzarilor
- implicare ca membru activ al echipei in activitatile de vanzari
In aceasta functie vei fi alocat/a unei arii geografice ce poate cuprinde chiar si pana la 15 magazine si vei calatori acolo unde este nevoie de tine, pentru situatii precum:
- lipsa temporara a unui director de magazin (max. 2 luni)
- lipsa de personal, pana la intregirea echipei din filiala respectiva
- ajutor consum zile de concediu
- alte situatii, in care prezenta ta ar fi necesara
Candidatul potrivit trebuie sa corespunda cat mai bine profilului cautat:
- asumarea responsabilitatii, implicare si seriozitate
- abilitati foarte bune de organizare si coordonare
- flexibilitate in gandire si putere de decizie
- foarte bune abilitati de comunicare si relationare cu colegii din echipa
- amabilitate, deschidere si orientare catre clienti
- aliniere la misiunea si valorile companiei
- disponibilitate reala de deplasare de pana la 100% din timp
Aceasta pozitie vine cu numeroase beneficii si oportunitati de dezvoltare profesionala si personala:
- Incadrare ca sef de magazin cu salariul aferent
- contract de munca cu norma intreaga si program de lucru diferit/pe ture
- Prima de deplasare
- Abonament medical la o retea de clinici private
- Echipament de lucru constand in 3 perechi de incaltaminte pe an
- Posibilitatea de a calatori in diferite orase, avand toate costurile acoperite (transport, cazare, diurna)
- Oportunitatea de a interactiona cu colegi noi, de a capata experienta vasta intr-un timp scurt si de a gestiona situatii inedite
- Dezvoltare profesionala de la zero in retail
- Programe si cursuri de dezvoltare profesionala si personala
- Un loc de munca sigur intr-o companie internationala de succes
Daca crezi ca esti persoana potrivita pentru aceasta provocare, aplica acum!