DESCRIERE JOB

Adecco Resurse Umane recruteaza pentru clientul sau, o importanta companie din domeniul panificatiei un Manager de Productie.

Cerinte:


- Studii superioare absolvite in specializarea industrie alimentare sau utilaje in industrie alimentara;
- Experienta similara in industria de panificatie;
- Abilitati de leadership;
- Abilitati foarte bune de comunicare;
- Rezistenta la stress;
- Atitudine pozitiva si consecventa.


Responsabilitati:

- Coordonarea si controlul intregii activitati a sectiei de productie;
- Controlarea si controlul intocmirii documentelor, operarea in sistemul informatic ERP a consumului, retelor de fabricatie, calitatii, pontajelor si a altor informatii;

- Organizarea productiei in conformitate cu normele si conditiile de calitate stabilite de catre conducere, indeplinind cerintele legislative in vigoare;
- Coordonarea si instruirea personalului din subordine.


 

Descrierea companiei

Grupul Adecco este lider mondial în furnizarea de servicii specializate de resurse umane. Serviciile pe care le oferim vin ca o oglindire a cunoașterii pieței din România și a înțelegerii clare a nevoilor clienților, ca rezultat a 50 de ani în care am acumulat experiență și cunoștințe și în care am implementat tehnici și metode moderne de lucru.

Creionăm noi soluții pentru clienții noștri, în vederea eficientizării proceselor implicate în domeniul resurselor umane și reducerii costurilor.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.


Poti aplica direct prin Adecco aici