Descriere job

VREI SĂ AI UN PROGRAM FLEXIBIL ÎN TIMPUL STAGIULUI DE PRACTICĂ? VREI SĂ AFLII MAI MULTE DESPRE PROGRAMUL NOSTRU DE INTERNSHIP PLĂTIT PE DURATA VERII?


Procter & Gamble este cea mai mare companie de Fast-Moving Consumer Goods (FMCG) din lume. Compania deține peste 60 de mărci ce sunt livrate către 5 miliarde de consumatori și concurează în 160 de piețe. P&G a intrat pe piața din România în 1994, deținând mărci că Always, Pampers, Pantene, Head & Shoulders și Lenor. Astăzi, România este o piață cheie în Europa de Sud-Est, cu sediul local în București.

Perspectiva, inovația și pasiunea echipelor talentate din P&G, ne-au ajutat să creștem într-o companie globală care este guvernată responsabil și etic, deschisă și transparentă și care susține cauzele bune și protejează mediul. Acesta este un loc în care poți fi mândru să lucrezi și să faci ceva care contează.

Despre Stagiul de Practică 2021:

Stagiul de Practică 2021 este dedicat studenților din anul II de studiu din cadrul universităților din România. Acest stagiu de practică oferit de către P&G se va desfăsura sub forma unor proiecte specifice departamentelor în care vor fi repartizați studenții selectați. Studenții vor fi împărțiți în echipe și vor colabora pentru găsirea celor mai inovatoare și aplicabile soluții pentru acele proiecte. De-a lungul orelor de practică vor avea și un coordonator din rândul manageriilor din companie, ce îi vor îndruma pe toată durata stagiului.

Participarea la acest stagiu de practică te aduce mult mai aproape de Summer Managerial Internship – programul nostru de internship managerial plătit ce se desfășoară pe timp de vară, cu posibilitatea de a obține ulterior un loc de muncă permanent.

Ești eligibil să aplici dacă:

  • Ești student la licență ce trebuie să participe la programul de practică obligatoriu din cadrul facultății
  • Ai cunoștințe avansate de limba engleză
  • Dorești să înveți și să dezvolți noi abilități


În ce departamente poți face practică?

În cadrul companiei Procter& Gamble sunt disponibile locuri pentru stagii de practică în următoarele departamente:

  • Finanțe
  • Marketing
  • Vânzări
  • Logistică
  • Achiziții
  • IT
  • Resurse Umane

 

Cum te poți înscrie?

 Apăsa butonul de “Apply now”. Vei fi invitat să susții 2 teste online care sunt o parte esențială în procesul nostru de recrutare, iar rezultatele obținute vor fi valabile timp de 12 luni. Mai multe detalii despre aceste teste poți regăsi pe pagina noastră de cariere, la secțiunea Hiring Process/Assessment.


Studenții pot aplica la stagiile de practică, până la data de 01 Aprilie 2021. Stagiul de practică se va desfășura între 5 - 25 Aprilie 2021. Studenții trebuie sa selecteze primele 2 opțiuni de departament preferate pentru practică.

*pentru studenții la Master recomandăm programele de internship ce pot fi găsite pe site-ul nostru: pgcareers.com