Fiecare femeie iubeste diamantele si viseaza sa poarte o bijuterie unica cu diamante veritabile. De aceea, Tezaur isi doreste sa indeplineasca acest vis si lanseaza un concurs cu un PREMIU special: un Colier din Aur alb de 18K cu Diamante.

Niciodata nu a fost mai usor sa-ti traiesti visul. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe pagina de Facebook Tezaur https://www.facebook.com/tezaur.org/ si sa urmezi doi pasi simpli:

  • Like si share paginii de Facebook Tezaur
  • comenteaza la postarea de concurs in care scrii la ce tinuta  iti doresti sa asortezi colierul cu diamante

Odata ce ai urmat acesti pasi esti inscris automat in concurs.

Daca iti place sa traiesti vara la maximum atunci te invitam sa ne urmaresti si pe Antena Stars in fiecare dimineata, de la 9:00 la 13:00, la emisiunea Star Matinal unde Natalia Mateut si Razvan Botezatu vor oferi toate detaliile despre concurs si vor prezenta colierul cu diamante care poate fi al tau.

Nu sta mult pe ganduri, deoarece concursul se desfasoara in perioada 2-30 august 2018.

Castigatorul va fi anuntat pe data de 31 august in cadrul emisiunii Star Matinal.

Detalii și regulament pe https://www.facebook.com/tezaur.org/ si pe https://goo.gl/eRtXsZ

Despre Tezaur Investment Group  

Tezaur este o companie cu tradiție pe piața amanetului, fiind cea mai importantă și puternică casă de amanet. Serviciile oferite sunt variate: amanet aur, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur si bijuterii cu diamante, cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

Astfel, Tezaur rămâne aproape de clienții săi prin servicii profesioniste, flexibilitate în ceea ce privește nevoile acestora, prin siguranța și buna comunicare care există în fiecare agenție.

 

Contact: 021 222 44 92; www.tezaur.org