DE ZIUA NOASTRA TE PREMIEM PE TINE!

De ziua noastra, te premiem pe tine!” este sloganul aniversarii noastre, prin acesta dorim sa apreciem fidelitatea si interesul clientilor nostri.

TEZAUR aniversează 9 ani de activitate, 9 ani de provocari, de realizari, de strategii bine conturate, de relatii interumane dezvoltate in cadrul echipei, precum si in relatia cu clientii.

Pe 26 aprilie 2019, TEZAUR INVESTMENT GROUP sărbătorește 9 ani alături de clienții săi cu un MARATON de PREMII speciale.

9 ani de SUCCES! 9 ani în care TEZAUR a adus cele mai inovatoare produse si servicii pe piața de amanet, 9 ani de calitate, profesionalism și prietenie.

În agențiile TEZAUR toată luna aprilie este sărbătoare, iar clienții sunt răsfățați cu PREMII pe măsura. Timp de 4 săptămâni se organizează 5 CONCURSURI cu 5 fericiți CÂȘTIGĂTORI și cu multe surprize.

Clienții care cumpără orice bijuterie din aur din agențiile TEZAUR, în perioada 1-7 aprilie, pot câștiga un VOUCHER de 100 RON.

Premiile continuă și în cea de-a două săptămână din aprilie. TEZAUR oferă un COLIER din AUR de 14K, unui client norocos care încheie un contract de amanet în valoare minimă de 1.000 RON, în perioada, 8 - 14 aprilie.

Maratonul de premii nu se oprește aici. În săptămâna 15-21 aprilie, oricare trei bijuterii cumpărate, din trei agenții TEZAUR îți pot aduce un VOUCHER de 300 RON.

Ultima săptămână de aniversare aduce o BIJUTERIE din AUR în valoare de 400 RON clientului care încheie un contract de amanet de minimum 3.000 RON în perioada 18- 24 aprilie 2019.

MARELE PREMIU, un VOUCHER de 500 RON și un COLIER din AUR de 500 RON, va fi oferit pe 25 aprilie clientului care a participat la toate concursurile organizate cu ocazia aniversării TEZAUR.

Regulamentele concursurilor de mai sus sunt disponibile gratuit pe site-ul TEZAUR la secțiunea PROMOȚII.

Extragerile câștigătorilor se vor face random, la finalul fiecărui concurs, pe pagina de Facebook Tezaur. 

TEZAUR va imparti bucurii dulci in cele 50 de agentii iar clientii vor fi intampinati cu voie buna!

 

Despre Tezaur Investment Group 

Tezaur este o companie cu tradiție pe piața amanetului, fiind cea mai importantă și puternică casă de amanet. Serviciile oferite sunt variate: amanet aur, schimb valutar și vânzare de bijuterii din aur și bijuterii cu diamante, cu posibilitatea achitării în rate fără dobândă prin intermediul cardului de cumpărături.

Contact:

www.tezaur.org

www.facebook.com/tezaur.org

www.instagram.com/tezaur_gold

021 222 44 92