TEZAUR a sărbătorit 1 IUNIE alături de copiii din centrul maternal ,,Sfântul Nicolae” din București

Cu ocazia zilei de 1 iunie , TEZAUR INVESTMENT GROUP a adus bucurie copiiilor din centrul maternal ,,Sfântul Nicolae” din sectorul 1 din capitală. Acțiunea s-a desfășurat sub deviza ,,Donează! Arată că îți pasă”.

Ziua copilului este cel mai bun prilej de a fi alături de copii , de a le arăta că sunt speciali și ocrotiți. Cu acest scop, o parte din angajații TEZAUR au mers la centrul maternal ,,Sfântul Nicolae” din București cu multe cadouri și voie bună.

Copiii prezenți în centru fac parte din familii monoparentale și au o situație materială precară. Odată ajunși în centru, angajații TEZAUR au fost surprinși plăcut energia pozitivă și de entuziasmul copiiilor în momentul în care desfăceau cadourile.

Compania TEZAUR s-a mobilizat pentru a fi alături de acești copii, pentru a le arăta că au un sprIjin alături, că trebuie să lupte pentru visele lor și să aibă încredere în ei.

Prin deviza ,,Donează! Arată că îți pasă”, TEZAUR este la a treia acțiune de acest gen. Compania se implică frecvent în proiecte sociale și dorește să tragă un semnal de alarmă asupra acestor copii care pentru a-și îndeplini visele au nevoie de sprijin, de afecțiune și implicare în activitățile pe care ei le desfășoară.

 

Descrierea companiei

Tezaur Investment Group face parte din Grupul Tezaur, cel mai important grup de servicii financiare nonbancare din Bucuresti. Tezaur ofera servicii de imprumut, servicii de schimb valutar si vinde bijuterii din aur si bijuterii cu diamante prin intermediul unei retele de peste 50 de agentii localizate in Bucuresti.

Contact: