eMAG

3.64

Prezentare eMAG

Suntem o companie românească, construită și crescută de minți românești, care a ajuns lider de piață și jucător regional în e-commerce în mai puțin de 16 ani. Am crescut foarte rapid și suntem determinați să o facem în continuare. Ce ne-a adus aici a fost dorința de evoluție continuă și rezultate concrete. Peste 4.000 de oameni lucrează acum în eMAG. Împreună suntem eMAG Teams si construim cel mai mare customer journey din România.

De ce sa lucrezi pentru noi?

Credem foarte mult în dezvoltarea oamenilor și din acest motiv investim în fiecare an mai multă energie și resurse pentru a rămâne o organizație care învață în permanență. Vrem să ne asigurăm că tu vei avea cei mai talentați colegi și mediul în care să crești și să performezi, să devii ce îți dorești la nivel uman și profesional.

Pentru cei care vor să rămână în zona de confort eMAG este ultimul loc de muncă în care vor găsi asta. Pentru că noi suntem creatori. De experiențe, de strategii, de povești. Iar a-ți asuma acțiunea din spatele lui „a crea” presupune să încerci mai mult, să gândești lucrurile în profunzime, să investești energie. Cei pe care îi cheamă vocea interioară a schimbării se vor simți ca acasă aici și vor crește mai repede. Dacă ești printre ei, sigur există un loc pentru tine în eMAG.

 

80
interviuri
Dificultate Interviu
2.44 - Mediu
Foarte usor Foarte dificil
Experienta Interviu
Pozitiva 66.25%
Neutra 18.75%
Negativa 15%
Oferta interviu
Acceptat 42.5%
Refuzat 16.25%
Nicio oferta 41.25%
Rata de raspuns
Da
Nu
75%
Conecteaza-te cu eMAG prin retele sociale
Beneficii companie
Galerie foto