Vitesco Technologies
Vitesco Technologies

Vitesco Technologies

3.80

428 evaluări

Adaugă evaluare

https://www.vitesco-technologies.com/ro/

Calea Buziasului nr. 11A, 300699 Timisoara, Romania

+40 726 201 632

Prezentare Vitesco Technologies

Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente, pentru toate tipurile de vehicule, cu focus pe cele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. De asemenea, gama de produse conține unități electronice de control, senzori și actuatori, precum și soluții pentru post-tratament de evacuare.

Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea socială față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

 

Produsele și serviciile se schimbă și noi modele de afaceri apar la fiecare 24 de ore, peste tot în lume. Noi suntem atenți la aceste evoluții pentru a determina și conduce simultan schimbarea și a inova ziua de mâine. Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu colegii noștri din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare. Așa profităm de oportunitățile care ne apar în cale – folosindu-ne de cunoștințele noastre pentru a dezvolta mobilitatea durabilă a viitorului.

VIZIUNEA NOASTRĂ:

ELECTRIFICARE. EMOȚIE. PRETUTINDENI.

 Electrified. Țelul nostru: Pavăm drumul pentru o mobilitate curată prin sistemele noastre de electrificare.

 Emotion. Atitudinea noastră: Dezvoltăm soluții inteligente și de încredere pentru a susține mobilitatea curată. 

Everywhere.  Arena noastră: Noi facem mobilitatea electrică posibilă oriunde în lume – pentru fiecare piață, pentru fiecare structură și pentru fiecare persoană.

MISIUNEA NOASTRĂ:

POWERING CLEAN MOBILITY.

Soluțiile noastre mențin fluxul durabil și eficient de resurse umane, bunuri și servicii. Ne desfășurăm activitatea având la bază un angajament clar: reducerea emisiilor de CO2. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate și totodată ne îndeplinim responsabilitatea social față de societate, demonstrăm că suntem un partener de încredere pentru clienți și o alegere înțeleaptă pentru investitori.

De ce sa lucrezi cu noi?

Vitesco Technologies este o companie globală care oferă o gamă largă de job-uri oamenilor dedicați. Valorile noastre, flexibilitatea și cultura noastră organizațională dinamică contribuie la succesul nostru într-un domeniu ce se află într-o schimbare rapidă. 

MODELEAZĂ ACUM VIITORUL ÎMPREUNĂ CU NOI.

Lumea este într-o continuă schimbare și este responsabilitatea noastră să facem o diferență. Suntem hotărâți să dezvoltăm o mobilitate curată și sustenabilă prin crearea de noi tehnologii și sisteme inovatoare și performante. Cultura noastră organizațională ne permite să dezvoltăm și să producem viitoare inovații în domeniul mobilității electrice. 

 

MEDIUL NOSTRU DE LUCRU ÎȚI DEZVOLTĂ POTENȚIALUL ȘI ABILITĂȚILE.

Produsele și serviciile se schimbă și noi modele de afaceri apar la fiecare 24 de ore, peste tot în lume. Noi suntem atenți la aceste evoluții pentru a determina și conduce simultan schimbarea și a inova ziua de mâine. Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu colegii noștri din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare. Așa profităm de oportunitățile care ne apar în cale - folosindu-ne de cunoștințele noastre pentru a dezvolta mobilitatea durabilă a viitorului. 

 

FLEXIBILITATEA ASIGURĂ LIBERTATEA

Schimbările ne provoacă și ne determină să ne dezvoltăm în mod constant. Nu le permitem să ne pună în dificultate, ci le modelăm și le găsim soluții. Dezvoltăm soluțiile viitorului atât în ceea ce privește produsele noastre, cât și în ceea ce privește condițiile de muncă pentru angajații noștri. Vitesco Technologies pune la dispoziție angajaților săi multiple oportunități de lucru flexibile, fie că vorbim de mobile work, flextime, part-time sau despre continuarea studiilor, un an sabatic sau descoperirea unei noi pasiuni. Flexibilitatea caracteristică ne permite să generăm schimbările viitoare din lume într-o manieră dinamică și activă. 

 

DIVERSITATEA NE FACE MAI PUTERNICI.

Vârsta, genul, naționalitatatea, originea culturală, orientarea sexuală, religia și credințele ne fac pe fiecare dintre noi unici. Fiecare persoană aduce cu sine un set diferit de abilități , experiențe, calități și talente. Împreună învățăm unul de la altul și înțelegem diferite perspective. Diversitatea este punctul nostru forte care ne ajută să dezvoltăm idei inovatoare, noi produse și soluții

SUNTEM ÎN CĂUTARE DE PIONIERI.

Dezvoltăm în mod constant soluții de sustenabilibitate pentru mediul înconjurător și valorificăm rețeaua noastră globală pentru a explora toate căile. Suntem încântați să lucrăm cu persoane dedicate și talentate, alături de care să dezvoltăm soluțiile viitorului. Indiferent că ești absolvent, student sau ai deja experiență profesională, noi avem un rol pentru tine. 

 

 

Statistici companie