În această perioadă, tot mai mulți angajați lucrează de acasă. Astfel, avem mai mult timp liber, pe care am putea să îl utilizăm pentru a învăța ceva nou și a ne ajuta să ne dezvoltăm în carieră. 

Fiindcă știm că nu este un moment bun să dai bani pe cursuri, webinarii și alte certificări, am selectat pentru tine mai multe cursuri online care sunt 100% gratuite. Îți trebuie doar un cont pe platforma care oferă cursul, timp liber și o fișă de înscriere. 

Haide să vedem care sunt cursurile pe care trebuie să le încerci în această perioadă. Toate cursurile prezentate în acest articol sunt în limba engleză.

 

   1. Limba engleză pentru dezvoltare în carieră

Acesta este un curs potrivit pentru cei care vor să învețe limba engleză la nivel profesional. Este un curs pe care îl pot urma cei care știu deja engleză la nivel mediu. Cursul de engleză te va ajuta să îți dezvolți vocabularul. Ai nevoie de doar 22 de ore pentru a completa cursul. 

Din păcate, pentru acest curs nu primești un certificat. Pentru acest curs ai deadline-uri flexibile, astfel încât le poți modifica după cum îți dorești. 

 

  2. Fundamentele Business-ului: Comunicarea eficientă

Acesta este un curs pentru cei care își doresc să intre în lumea afacerilor. Dacă îți dorești să devii antreprenor sau vrei doar să înveți cum să comunici eficient, acest curs este perfect pentru tine. 

Are o durată de 4 săptămâni și vei avea nevoie de 3 ore pe săptămână ca să îl termini. Poți urma cursul gratuit, dar pentru a primi un certificat trebuie să dai câteva teste și să plătești o taxă de 64 de dolari. 

 

  3. Curs de economie: Despre bani și instituții bancare

Vrei să lucrezi într-o instituție financiară? Acest curs este potrivit pentru tine! Este un curs de economie, pe care îl poți finaliza în 44 de ore. În funcție de programul tău, poți să îți modifici deadline-urile. 

Poți urma cursul gratuit, dar pentru certificat trebuie să plătești o taxă. Poți beneficia de ajutor financiar, dacă te încadrezi. 

 

   4. Curs în domeniul financiar

Tot pentru cei pasionați de domeniul financiar-bancar mai există și acest curs online gratuit. Dacă vrei să te dezvolți în carieră și să înțelegi acest domeniu la nivel macro, urmează cursul de mai sus. Vei învăța totul de piețele financiare, rata de inflație, prețuri și crizele economice. 

Ai nevoie de 37 de ore pentru a finaliza cursul. Acest curs este potrivit pentru începători. 

 

   5. Cum să fii mai productiv

Nu vrei să urmezi un curs specific, dar vrei să îți îmbunătățești aptitudinile și să lucrezi mai eficient? Atunci trebuie să aplici pentru acest curs online. Te va învăța cum să fii mai productiv în viața de zi cu zi și la muncă. De asemenea, vei învăța cum să economisești bani și cum să fii un lider bun la locul de muncă. 

Acest curs este 100% gratuit și durează doar 2 ore. În cele două ore vei avea 5 categorii diferite de cursuri. Poți să vizionezi seminariile atunci când ai tu timp. 

 

   6. Psihologie socială

Vrei să îți înțelegi colegii, șeful și clienții mai bine? Atunci este timpul să urmezi acest curs de psihologie socială. Te va ajuta să înveți cum să reacționezi în situații dificile, cum să comunici eficient și cum să înțelegi psihologia de grup. 

Este un curs perfect pentru persoanele care lucrează în departamentele HR și sunt la început în carieră. Ai nevoie de 38 de ore pentru a finaliza cursul. 

 

   7. Curs de negociere

În afaceri trebuie să știi să negociezi. Fie că este vorba despre un client căruia trebuie să îi faci o ofertă mai bună sau chiar un angajat de care ai mare nevoie și care vrea să părăsească compania, tehnicile de negociere sunt esențiale. 

În cadrul acestui curs vei învăța mai multe tactici de negociere, dar și cum să le utilizezi. Ai nevoie de doar 15 ore pentru a urma acest curs. 

 

   8. Curs de programare

Fascinat de domeniul IT? De ce nu încerci acest curs de programare 100%? Este un curs potrivit pentru începători, pentru cei care vor să își pună bazele în acest domeniu. Dacă ai evitat până acum să înveți programare pentru că ți se părea dificil, acest curs te va convinge cât de ușor este de fapt. 

Pentru a finaliza cursul ai nevoie de 40 de ore. La fel ca la celelalte cursuri, ai deadline-uri flexibile ca să nu îți încurce programul de lucru. 

 

   9. Social Media Marketing

Ești pasionat de marketing și vrei să înveți totul despre social media? Am găsit cursul online potrivit pentru nevoile tale. Ai nevoie de 4 săptămâni pentru a finaliza acest curs și vei învăța câte 4 ore pe săptămână. 

Cu ajutorul acestui curs de începători vei afla mai multe despre rețelele de socializare, audiență și diferitele tipuri de marketing online. 

 

   10. Animație

Un curs perfect pentru cei care vor să învețe totul despre animație. În cadrul acestui curs intensiv vei învăța diferite tehnici potrivite pentru a crea animație. Acest curs este susținut de Pixar, unul dintre cei mai cunoscuți producători de animații din lume. 

Pentru acest curs nu ai deadline-uri și poți urmări video-urile online, atunci când ai tu timp. 

 

Acestea sunt doar câteva dintre cursurile online gratuite pe care le poți urma în această perioadă. Profită de timpul liber și de statul acasă pentru a te dezvolta în carieră. 

Tu urmezi un curs online?