Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă ceea ce înseamnă că în curând vine momentul să le transmitem urări persoanelor apropiate, inclusiv celor cu care lucrăm. Pentru cei mai puțin creativi dintre noi este dificil să scriem astfel de mesaje, mai ales când este vorba de mesaje de Crăciun pentru șefi și colegi.

Dacă acesta este și cazul tău, nu renunța la ideea de a trimite mesaje de sărbători colegilor de muncă, pentru că în continuare îți venim în ajutor cu idei de mesaje frumoase de Crăciun potrivite pentru șefi, colegi, parteneri de afaceri sau colaboratori.

5 motive pentru care trebuie să trimiți mesaje de Crăciun șefilor și colegilor

Relațiile interumane sunt esențiale atât în viața noastră personală cât și în cea profesională. Dezvoltăm chiar și involuntar relații de prietenie cu colegii noștri de muncă pentru că lucrăm îndeaproape pe proiecte, împărțim idei și comunicăm zilnic.

Orice gând bun contează și chiar dacă nouă nu ni se pare ceva important pe moment, un mesaj frumos de Crăciun poate însenina ziua colegilor, șefilor sau colaboratorilor noștri. În cazul în care nu ești sigur dacă ar trebui să le trimiți astfel de mesaje celor cu care lucrezi, iată 5 motive care să te convingă să o faci:

  • Te ajută să cultivi relațiile cu colegii tăi de muncă;

  • Te simți fericit că mesajul tău îl bucură pe destinatar;

  • Te face să intri și mai mult în spiritul sărbătorilor;

  • Te pune într-o lumină pozitivă în fața colegilor/șefilor;

  • Te ajută să ții legătura cu colegii de muncă în concediu.

Ca să nu trimiți aceleași mesaje pe care le primești și tu în fiecare an, ți-am pregătit în continuare o colecție de mesaje creative pentru șefi și colegi:

 

Exemple creative de mesaje de Crăciun pentru șefi și colegi 

 

Mesaje de Crăciun pentru șefi

1. Vin către dumneavoastră cu o urare specială de sărbători, menită să vă transmită aprecierea și respectul pe care vi le port. Fie ca sărbătorile din acest an să vă aducă liniște și pace în familie, iar noul an să vă pregătească numai succese și realizări pe plan profesional. Crăciun fericit și un an nou plin de prosperitate!

2. Vă scriu cu gânduri bune de la întreaga mea familie și vă urez un Crăciun binecuvântat și un an nou plin de prosperitate și bucurii! Vă mulțumesc că sunteți un lider care ne inspiră zi de zi și ne încurajează să evoluăm.

3. Este o adevărată plăcere să lucrez sub conducerea dumneavoastră. Sunteți un lider înnăscut, care știe să fie prietenos cu angajații, dar și autoritar atunci când este nevoie. Vă transmit cele mai calde urări din partea mea și a familiei mele și sper să ne revedem cu forțe proaspete în noul an. Crăciun fericit și un an nou excelent pe plan profesional și nu numai!

4. Pentru mine sunteți un adevărat mentor care a știut cum să scoată la iveală potențialul meu pe plan profesional. Vă doresc un Crăciun cât mai luminos și liniștit lângă cei dragi! Noul an să vă aducă multe împliniri și fericire!

5. Dacă ați intra în competiție cu Moș Crăciun, ați câștiga. El aduce cadouri o singură dată pe an, în schimb dumneavoastră le dați angajaților zilnic cadouri precum respectul, motivația și prietenia. Crăciun fericit și un an nou plin de toate cele bune!

 

Mesaje de Crăciun pentru colegi

1. Ești unul dintre acei colegi care fac munca mult mai ușoară și înseninează atmosfera din birou. Chiar dacă nu ne vom mai vedea până la sfârșitul anului, vreau să știi că mă gândesc la tine și îți urez sărbători fericite și un an nou plin de bucurii!

2. Moșul poate să nu treacă pe la mine anul ăsta pentru că să lucrez cu tine e un cadou în sine. Îți doresc sărbători fericite alături de familie și prieteni! Abia aștept să ne revedem în noul an.

3. Știu că vrei o mărire de salariu, așa că ai face bine să îi scrii lui Moș Crăciun. El este singurul care îți poate îndeplini dorința! Îți doresc sărbători fericite și un an nou în care orice îți propui devine realitate!

4. Anul acesta este pe sfârșite și sper că Moșul îți va aduce cel mai frumos cadou: momente fericite alături de cei dragi. Crăciun fericit și un an nou în care să ne revedem cu forțe proaspete la birou.

5. Zilele de muncă din anul ce tocmai a trecut au fost atât de frumoase datorită vouă, familiei mele de la birou. Vă doresc un Crăciun magic alături de cei dragi și un an nou plin de realizări și împliniri!

 

Mesaje de Crăciun pentru parteneri

1. Sfârșitul anului este perioada în care reflectăm la toate lucrurile bune care s-au întâmplat în ultimele luni, precum parteneriatul pe care îl avem. Apreciem colaborarea noastră și îți dorim un Crăciun magic și sperăm că noul an va fi plin de fericire și succese. Sărbători fericite!

2. Îți doresc un Crăciun fericit și un nou an prosper și plin de realizări. Cu această ocazie vreau să îți mulțumesc pentru susținerea continuă și să îți spun că parteneriatul nostru a fost unul dintre cele mai bune lucruri care s-au întâmplat în anul pe care îl lăsăm în urmă. Abia aștept să intrăm în următorul an cu forțe noi și cât mai multe proiecte de succes. Sărbători fericite!

3. Atunci când ne gândim la privilegiile industriei în care activăm, ne vine în minte parteneriatul pe care îl avem împreună. Îți mulțumim pentru încrederea acordată și pentru șansa de a lucra împreună. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă liniște și fericire. Crăciun fericit și un an nou plin de realizări!

4. În această perioadă festivă vrem să le mulțumim partenerilor care ne-au făcut munca mai plăcută în anul ce tocmai a trecut. Îți mulțumim pentru șansa de a lucra cu tine și sperăm că parteneriatul nostru ne va aduce la fel de mult realizări și în noul an. Sărbători fericite din partea companiei (nume companie)!

5. Cele mai calde urări pentru cel mai îndrăgit partener de afaceri! Fie ca sărbătorile să îți aducă liniște și relaxare și noul an să ne găsească cu forțe noi. Crăciun fericit și un an nou plin de parteneriate profitabile!

6. Toți angajații firmei (nume companiei) îți doresc Crăciun fericit și un an nou cât mai bun, cu multe bucurii și împliniri. Ai contribuit la succesul pe care l-am avut în anul precedent și vrem să știi că gândurile noastre bune se îndreaptă către tine. Sărbători fericite!

 

Mesaje de Crăciun pentru colaboratori

1. Vrem să îți transmitem că apreciem colaborările pe care le-am avut în anul precedent și sperăm să dezvoltăm noi proiecte împreună în anul ce urmează. Sărbători liniștite și pline de pace alături de familie și de prieteni!

2. Noul an se aşterne înaintea noastră cu multe oportunități noi de colaborare de care sperăm să profităm împreună. Îți mulțumim pentru încrederea și sfaturile pe care ni le-ai dat în acest an și sperăm că vei fi alături de noi și în anul ce urmează. Îți transmitem gândurile noastre pozitive de sărbători. Crăciun fericit și un an nou de nota 10! 

3. Business-ul nostru a înflorit în (anul care se încheie), iar contribuția ta a fost una notabilă. Proiectele la care am colaborat au avut un succes răsunător și vrem să îți mulțumim pentru dedicarea și implicarea de care ai dat dovadă. Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă ție și familiei tale liniște, căldură și armonie în suflet. Crăciun fericit și un an nou prosper!

4. Crăciunul și anul ce ne bate la ușă ne îndeamnă să fim recunoscători pentru tot ce avem și pentru tot ce am realizat în ultimul timp. Colaborările frumoase pe care le-am avut împreună se încadrează aici, motiv pentru care vreau să îți mulțumesc și să îți urez un Crăciun de poveste alături de cei dragi. Să ne revedem cu bine în noul an!

5. Anul acesta a fost prosper și a adus noi clienți pentru (nume companie), iar proiectele pe care le-am coordonat împreună au jucat un rol important în asta. Cu această ocazie, vreau să îți mulțumesc pentru profesionalism și dedicare. Sper ca sărbătorile de iarnă să te apropie și mai mult de cei dragi și îți urez un Crăciun fericit și un an nou plin de bucurii!


 

Mesajele de Crăciun pentru șefi, colegi sau colaboratori sunt gesturi frumoase, care ne răpesc doar câteva minute din timp și care au puterea de a consolida relațiile interumane pe care le dezvoltăm în mediul profesional. În plus, ele contribuie la spiritul de sărbătoare și pot aduce un zâmbet pe chipul celor care le primesc.

Cu această ocazie, echipa Undelucram.ro îți dorește un Crăciun de poveste și un an nou plin de împliniri profesionale!