Asteptam sugestii de subiecte pe care doriti sa le discutam (www.undelucram.ro)


Joi, 11 Octombrie 2012 3 comentarii 674 vizualizari

11 octombrie 2012

 

La mai bine de la un an de la lansarea undelucram.ro in oline-ul romanesc, dorim sa relansam un pic sectiunea de Stiri. Oricum suntem curiosi cum vad cei peste 1000 de vizitatori unici pe zi structura actuala a acestei sectiuni.

In momentul de fata am dorit doar sa centralizam intr-un singur loc noutatile de pe diferitele site-uri de specialitate.

Am dori de acum inainte, pe langa aceste centralizari, sa aducem in discutie si subiecte noi si originale, subiecte interesante pentru cei ce urmaresc sa se angajeze, sa-si (re)negocieze salariile, sa promoveze samd.

Puteti sugera discutii noi chiar mai jos in sectiunea de comentarii.

Va asteptam.


Echipa undelucram.ro
http://www.undelucram.ro

Articol scris de:

Vezi toate stirile>>

Comentarii
Andrada Luni, 15 Octombrie 2012
As dori sa se discute daca tichetele de masa sunt obligatorii sau nu. Stiu ca unele firme nu le dau, iar altele le dau si iti iau impozit pe ele.

Multumesc.
darius Duminica, 13 Ianuarie 2013
as dori sa stiu (in fine e mai mult retoric si imi descarc si eu nervii) de ce bestjobs se incarca aiurea de cateva zile si ejobs ma enerveaza structura lor. amandoua companii care cer o gramada de bani ca sa postezi un rahat de job disponibil.
trocadelu Duminica, 10 Februarie 2013
1. bun site undelucram.ro, BRAVO

2. faceti o rubrica de sugestii, puneti-o pe prima pagina, o sa aveti mult feedback si puteti progresa cu situ (apropo, am gasit articolul asta unde sa scriu, dar am cautat altceva, deci...).

3. ar fi util sa pot /putem fi anuntati pe email cand apare ceva nou despre o firma, un newsletter gen

4. cautare dupa filtre cu scrie mai sus (ma gandesc la oras, la domeniu, eventual daca mai apare ceva)

5. de ce nu promovati acest site? multi nu stiu de el si este foarte util.
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.