Sursa foto: Buzzcamp.ro

Unul dintre cei mai râvniți angajatori din industria bunurilor de larg consum, Coca Cola HBC, a anunțat miercuri startul celei de-a șasea ediții a programului de management trainee pe care îl numește Destination: Management.

Programul, care durează doi ani, este destinat exclusiv studenților în ultimul an și absolvenților instituțiilor de învățământ superior. De asemenea, recomandabil pentru cei care doresc să aplice este să fi fost implicați pe durata studiilor în activități extrașcolare și voluntariat.

Pe durata programului, cei care vor participa vor „trece printr-un proces complex de dezvoltare personala si profesionala, prin care sa dobandeasca abilitatile necesare gestionarii unei pozitii de management,” după cum spune compania în anunțul făcut.

Pentru programul de anul acesta, Coca Cola HBC pune la bătaie doar șase posturi de trainee în departamentele Sales, Supply Chain (1xProduction & 1xMaintenance Trainee Timisoara) și Finance. Pentru cei mai buni 30 de candidați selectați compania va organiza și 1 săptămână de business school.

Odată intrați în acest program, candidații la un posibil viitor post în cadrul Coca Cola HBC vor trece prin trei etape: mai întâi noii colegi se vor ocupa de integrarea candidatului în companie, apoi de dezvoltarea abilităților de leadership ale candidatului pentru ca la final să se pună accentul pe gândirea strategică și capacitatea de a conduce o echipă.