Sursa foto

Compania aeriană națională, aflată in proces de reorganizare si modernizare, a anunțat săptămâna aceasta ca are disponibile 30 de posturi in cadrul organizației, pe care le scoate la concurs pentru cei interesați si suficient pregătiți.

Potrivit Digi24, Tarom este in căutare de personal pentru a putea sa isi pună in aplicare planurile de viitor, care pe lângă achiziția de aeronave noi includ si introducere de zboruri directe către destinații din Statele Unite si China.

Tarom are nevoie de 11 tehnicieni pentru aeronave, 7 ingineri de aviație, 2 dispeceri pentru operațiuni de zbor si 2 planificatori. Se caută de asemenea piloți comandanți si copiloți ATR, experți in siguranța zborului sau  directori tehnici.

In prezent Tarom are in jur de 1.800 de angajați, care au salarii cuprinse între 1.600 de lei (la care se adaugă diurnele) pentru însoțitorii de zbor si peste 4.000 de euro, cât câștigă un pilot.

Cei interesați sa lucreze pentru Tarom vor trebui sa trimită un CV însoțit de scrisoare de intenție la cariera@tarom.ro.

Lăsând la o parte nemulțumirile ultimelor luni din domeniul aviației, acesta rămâne unul dintre cele mai bine plătite de la noi din țară. Posturile in acest domeniu nu sunt însă accesibile oricui, fiind necesare atât o pregătire adecvată cat si o experiență relevantă.