La nivel global, studiul realizat de Metro a constatat ca, in vreme ce aproape una din doua femei (45%) viseaza sa inceapa propria afacere, numai 12% sunt de parere ca isi pot duce la indeplinire aceasta ambitie. Al doilea cel mai mare procent se regaseste in Romania, unde 67% dintre femei viseaza sa detina propria afacere, dar numai 10% au incredere ca pot pune in practica aceasta idee.

In 21 martie la Conferinta de Leadership Feminin The Woman, peste 20 de speakeri nationali si internationali vor sustine prezentari inedite pentru peste 600 femei antreprenor si manageri din Romania. Scopul The Woman este sa ajute comunitati prin impartasirea de cunostinte, crearea de conexiuni si apartenenta la o comunitate de femei puternice si informate.

Agenda evenimentului include prezentari sustinute de femei cu caractere puternice precum Maia Morgenstern (Director, Teatrul Evreiesc de Stat), Ela Moraru (Country Business Development Manager, Google Romania), Catalina Ponor (Cea mai buna gimnasta din Europa in 2017), Melania Medeleanu (Fondator, MagiCAMP), Doina Cepalis (CEO, Te-Rox Prod), Mona Nicolici (Head of Sustainability Unit, OMV Petrom), Sinziana Maioreanu (CEO, Aegon), Iuliana Tudor (Prezentator si realizator TV), Antoinia Norman (CEO,Branson Centre; Ambasadoare, UN  Women) sau Olga Johnston - Antonova (Fondator, Circular Fashion).

 

Importanta responsabilitatii in societate

Sub tematica The Woman: Cea mai buna versiune a ta!, agenda va include paneluri axate pe: provocarile in business, implicarea in comunitate si motivatie.

Oana Delia Radu, Director Grup Retail Cluj la Raiffeisen Bank

Oana Delia Radu, Director Grup Retail Cluj la Raiffeisen Bank, banca universala de top pe piata romaneasca, ce ofera o gama completa de produse si servicii va fi prezenta la The Woman pentru a vorbi despre provocarile in business. Oana este parte din Raiffeisen Bank de peste 7 ani, impărtășind aceeași viziune în ceea ce privește clientul, pe care il vede ca pe o sursa de inspiratie. „Business-ul clientilor este cel mai important pentru ei, iar business-ul lor devine cel mai important pentru noi”, mentioneaza Oana Delia Radu.

Oana are o experienta de peste 14 ani in domeniul bancar si in subordine 16 agentii pe care le coordoneaza cu succes. Calitatile de lider au fost descoperite cu mult timp inainte sa se alature Raiffeisen Bank, in cadrul Young Managers de catre o institutie financiara. Sa lucreze cu oamenii, sa ii coordoneze ii vine Oanei natural, aceasta declarand „Fiecare zi e diferita si asta imi place mult. Ai  o agenda de intalniri zilnic, ai in spate un buget pe care trebuie sa-l realizezi, ai oameni pe care trebuie sa-i formezi si sa-i coordonezi. Intr-o companie de top cum e Raiffessen Bank, responsabilitatea e mare, iar dorinta de a face totul ca la carte ne tine mereu in priza.”

 

Peste 600 femei lider isi dau intalnire la The Woman

Evenimentul The Woman este structurat sub forma panelurilor de discutie, axate pe antreprenoriat, provocari, comunitate si educatie. Din cadrul panelului Challenging Myself, face parte si Daniela Dan, Gold Director Oriflame care imparte din experienta ei in cadrul unui brand international, iar prin ceea ce face contribuie la increderea pe care femeile trebuie sa o aiba atat pe interior cat si pe exterior.

 Companie internationala de produse cosmetice si wellness, Oriflame este extinsa in peste 60 de tari prin intermediul vanzarii directe. Daniela este colaboratoare Oriflame, acest lucru oferindu-i posibilitatea de a fi antreprenor, de a-si coordona propria echipa, dar mai ales ii ofera satisfactia de a avea propria afacere si de a fi dependenta financiar. Mama si antreprenor, a constientizat importanta timpului, acesta fiind si momentul in care s-a alaturat companiei internationale Oriflame.

Olga Melihov, Country Head la BNP Paribas Real Estate Romania

Olga Melihov, Country Head la BNP Paribas Real Estate Romania vine pe 21 martie la Conferinta de Leadership Feminin The Woman. Cu peste 12 ani de experienta in cadrul proprietatilor imobiliare comerciale in Europa Centrala si de Est, ocupand pozitii de leadership in Rusia, Polonia si Romania, Olga vine in cadrul panelului If I can, why can’t you? sa vorbeasca despre provocarile venite odata cu functiile de management la nivel international.

 

Companiile care sustin dezvoltarea educatiei in Romania precum si acest eveniment sunt:

Powered by: Raiffeisen Bank

Silver Partner: Aegon, Oriflame

Parteneri: NIVEA, ECCO Shoes, VIVO, Piera, Liberty Technology Park, Coquette, Sublime, Triodeluxe, Art&Craft, Corola Traduceri, UBC, Silkin, Answear, Headline Studio, Aqua Carpatica, Minus Gluten, UBBEE, Astratex, ONA, Theodora Golf Club, Deco Center, Mendola Fabrics,

Supported By: Marty, Cluj Cowork, Catrice, Silver Business Center, Artsage Massage, ALFAPARF Milano, Ciao Bella, Ioana Malai, Mediadome, Drink after Work, PMA Invest,

Listening: MagicFM

Wine Partner: Cotnari

Official Car: Autoworld

Print Partner: Mindshop

Flowers by: Magnolia

Official Coffee: Meron

 

Manifestare complexa si indrazneata, extinsa pe mai multe planuri, The Woman cuprinde incepand din acest an: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine |  The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards | The Woman Store

 #TheWoman: (sf) amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider

----

Persoana de contact:

Ioana Chelmus

Junior Marketing Specialist

ioana@thewoman.ro/ 0773 392 394 | Facebook The Woman