3 schimbari care pot fi implementate fara costuri in business-ul si in viata ta

Una dintre strategiile de baza ale liderului este aceea de a fi mereu informat, motivat, inspirat.

1.    Implica-te in comunitatea in care activezi

Fii parte din Empowerment - Sunt acei oameni care iau pulsul mediului de afaceri si il transpun in leadership, care se implica activ in procese de comunicare, inovare si management, acei lideri de care are nevoie fiecare echipa pentru a functiona pe termen mediu si lung. Participa la evenimente, include networking-ul in agenda si fii parte activa a lumii in care traiesti.

2.    Conecteaza-te la noutati

De la propria persoana la comunitate, poti fi acel Lider al schimbarii indiferent de mediul in care locuiesti si indiferent de domeniul in care activezi. De la antreprenor, la manager, de la partea personala la cea profesionala, conectarea la noutati si adaptarea la acestea sunt parte din procesul de a deveni cea mai buna versiune a ta.

3.  Actioneaza

Da mai departe comunitatii parte din ceea ce construiesti: atat singur, cat si in echipa, atat pe plan personal, cat si profesional.  Coaching-ul si mentoratul sunt orientate spre dezvoltare personala si cunoasterea de sine, iar la nivel de business persoane cu experienta de viata pot sa devina exemplu de implicare a tinerei generatii prin actiuni sociale, concrete. Ambele directii tin cont de transmiterea din generatie in generatie a educatiei si a crearii de comunitati proactive.

Prin cele trei puncte, empowerment, connect si action, atentia cade pe ideea de #LeadersofChange, atat pentru fiecare in parte, cat si ca o comunitate, de la nivel micro la nivel macro. Acesta este principalul subiect al Conferintei de Leadership Feminin The Woman, cel mai mare eveniment de leadership feminin din Romania.

Ce aduce nou editia The Woman 2019?

The Woman Undelucram.ro Leader

28 martie este ziua in care in Transilvania devii un lider al schimbarii. Inscrierile au inceput pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/conference.

Conferinta de Leadership Feminin The Woman are loc in 28 martie 2019, la Wonderland Cluj Resort. Organizatorii anunta activari inedite, intr-o locatie noua si un nou format de eveniment, care va include speakeri de talie nationala si internationala, precum si Gala Premiilor The Woman.

The Woman este despre fiecare dintre noi si impreuna suntem o comunitate, lideri ai schimbarii, acei leaders of change atat la nivel national, cat si global, prin implicare activa in societate, prin participare la evenimente si conectare la noutati. Pe acest lucru se pune accentul si in noua editie a Conferintei de Leadership Feminin The Woman. Despre alegerile infinite, caci fiecare dintre noi este femeia-lider, omul care prin educatie are puterea de a schimba lumea, dar si de a deveni constant cea mai buna versiune a sa.”, spune Madalina Hodorog, CEO The Woman.

Comunitatea The Woman include peste 3200 femei lideri ai schimbarii care se implica activ in societate. Printre speakerii care au urcat pe scena The Woman in cei 8 ani se numara: Gabriela Szabo, Mariuca Talpes, Catalina Ponor, Maia Morgenstern, Mona Nicolici, Melania Medeleanu sau Andreea Marin.

Despre The Woman

The Woman motiveaza, educa si sustine acele femei #LeadersofChange, care au puterea de a inspira constant si a conecta business-uri si relatiile de business.Comunitatea The Woman include peste 3200 femei lideri ai schimbarii care se implica activ in societate cu scopul de a promova educatia la cel mai inalt nivel.

Inca din 2012, The Woman transforma idei si visuri in actiuni concrete. Ca sa fie realizabil acest lucru, #thewoman are la baza trei caracteristici: Empowerment. Connection. Action. prin Conferinta de Leadership Feminin The Woman (28 martie 2019) si prin The Woman Magazine print si online.
#thewoman: (subst. fem.) amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider

Partenerii care sustin evenimentul The Woman:

Partners: Dentocalm
Travel Partner: Turkish Airlines
I’m listening: Magic FM
Supported by: Ciao Bella, Nashi, ClujHub, Silicon Forest, The Woman Shop