Conferinta de Leadership Feminin The Woman are loc in 28 martie 2019 si aduce in prim-plan peste 700 femei-lider, alaturi de speakerii care inspira si motiveaza atat pe plan profesional, cat si personal.  The Woman este cea mai mare conferinta de acest gen din Romania si se afla deja la cea de-a opta editie.

Christine Van Loo - atletul campion american, singura campioana nationala 7 ani la rand  in acro-gimnastica

Christine Van Loo este dovada clara ca oamenii obisnuiti pot realiza extraordinarul. O vei intalni in cadrul Conferintei de Leadership Feminin The Woman din 28 martie 2019 la Cluj-Napoca, in calitate de speaker.

Recunoscuta de-a lungul timpului ca Female Olympic Athlete of the Year for Sports Acrobatics, Christine Van Loo, acrobat american, a fost 7 ani la rand campioana nationala in acro-gimnastica, recunoscuta la nivel mondial si este atletul campion care performeaza anual in fata a peste 250.000 oameni. Este acrobat de top la "Cirque de la Symphonie”, fondator & CEO VisionAerialist, LLC, a colaborat cu Britney Spears, a deschis spectacolul lui Paul McCartney si surprinde cu fiecare eveniment prin energia sa debordanta si talentul sau.

”Invatand sa cred in mine insami, mai ales pentru ca am inceput inca din copilarie sa fiu atlet, am descoperit ca fiecare experienta extraordinara a devenit posibila prin acest lucru. Ca lider al schimbarii, iubesc sa ajut femeile sa isi dezvolte increderea in propria persoana pentru a reusi sa-si depaseasca astfel propriile limite”, spune Christine.

Liderul feminin care are in management peste 10.000 de insotitori de bord: dr. Nevin Çolak, speaker in primavara lui 2019 la The Woman

Cand vine vorba de engagement, vorbim despre dr. Nevin Çolak, care si-a inceput cariera in anul 1993 la Turkish Airlines cu toata energia, curiozitatea si dorinta de a descoperi lumea. Dupa 17 ani petrecuti ca si Cabin Crew in zborurile companiei, a continuat sa lucreze pe posturi precum Cabin Training Instructor, Planning Chief si Cabin Training Manager.

In prezent, ocupa o pozitie de top management, fiind Senior Vice-Presedinte pentru peste 10.000 de insotitori de bord ai Turkish Airlines Inc. si este in echipa de mai bine de 25 ani.

Daca ar fi sa denumeasca ce reprezinta pentru ea un lider al schimbarii, dr. Nevin Çolak ar puncta „3 principii ale schimbarii: a crede in misiune – mindset-ul, a planifica misiunea – disciplina, a comunica viziunea – engagement-ul.”

Despre The Woman  - Conferinta de Leadership Feminin 2019

The Woman motiveaza, educa si sustine acele femei #LeadersofChange, care au puterea de a inspira constant si a conecta business-uri si relatiile de business, atat prin Conferinta de Leadership Feminin The Woman, cat si prin The Woman Magazine.

#thewoman: (subst. fem.) amplificator de voci si promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambitioasa a femeilor lider

Inscrierile pentru conferinta continua pe site-ul oficial: www.thewoman.ro/conference.

Organizatorii anunta activari inedite, intr-o locatie noua, la Wonderland Cluj Resort, si un nou format de eveniment, alaturi de Gala de decernare a Premiilor The Woman.

Partenerii care sustin evenimentul The Woman:

Partners: Dentocalm
Travel Partner: Turkish Airlines
I’m listening: Magic FM
Supported by: The Woman Shop, Ciao Bella, Nashi, ClujHub, Silicon Forest, PMA Invest Mediadome