Pe parcursul lunilor februarie si martie 2014 au fost introduse o serie de functionalitati noi pe care le vom prezenta mai jos.

 

CAUTARE AVANSATA

Modalitatea de cautare a unei firme a fost simplificata prin introducerea unor filtre specifice. Astfel cautarea se poate face acum dupa numele firmei, locatie, domeniul de activitate si litera de inceput a firmei respective. De asemenea, in scurt timp vom implementa si o cautare in continut (comentarii, stiri, articole).

 

CALCULATOR SALARII

Acesta este destinat a fi folosit in scopul unor simulari/estimari privind calculul salariului brut si net, precum si a taxelor si impozitelor pe care angajatii si angajatorii trebuie sa le achite la bugetul de stat.

 

EVALUARI

Un modul in care firmele pot fi evaluate conform unor criterii specifice, precum oportunitati de cariera, compensatii si beneficii, balanta serviciu/viata personala, management, cultura si valori, astfel pot fi acordate diferite calificative pentru fiecare dintre criterii.

 

SALARII

Un modul in care dorim sa exemplificam cu ajutorul vostru salarii specifice anumitor pozitii, precum si componente caracteristice salariilor. Contam astfel pe aportul vostru pentru a veni in intampinarea nevoilor celor ce sunt interesati de salariile acordate in anumite companii.

 

INTERVIURI

Un modul in care experientele avute la interviuri pot fi evaluate conform unor criterii specifice.

 

Ultimele trei module vin ca o completare a forumului dedicat fiecarei companii in parte si speram ca vor fi de un real interes.

 

Asteptam in continuare sugestiile voastre, de asemenea nu ezitati sa ne dati un feedback referiror la functionalitatile nou introduse pe undelucram.ro

 

Va multumim pentru sprijin !

Echipa undelucram.ro