FUNCTIONALITATI NOI PE UNDELUCRAM.RO


Duminica, 9 Martie 2014 17 comentarii 1724 vizualizari

 

Pe parcursul lunilor februarie si martie 2014 au fost introduse o serie de functionalitati noi pe care le vom prezenta mai jos.

 

CAUTARE AVANSATA

Modalitatea de cautare a unei firme a fost simplificata prin introducerea unor filtre specifice. Astfel cautarea se poate face acum dupa numele firmei, locatie, domeniul de activitate si litera de inceput a firmei respective. De asemenea, in scurt timp vom implementa si o cautare in continut (comentarii, stiri, articole).

 

CALCULATOR SALARII

Acesta este destinat a fi folosit in scopul unor simulari/estimari privind calculul salariului brut si net, precum si a taxelor si impozitelor pe care angajatii si angajatorii trebuie sa le achite la bugetul de stat.

 

EVALUARI

Un modul in care firmele pot fi evaluate conform unor criterii specifice, precum oportunitati de cariera, compensatii si beneficii, balanta serviciu/viata personala, management, cultura si valori, astfel pot fi acordate diferite calificative pentru fiecare dintre criterii.

 

SALARII

Un modul in care dorim sa exemplificam cu ajutorul vostru salarii specifice anumitor pozitii, precum si componente caracteristice salariilor. Contam astfel pe aportul vostru pentru a veni in intampinarea nevoilor celor ce sunt interesati de salariile acordate in anumite companii.

 

INTERVIURI

Un modul in care experientele avute la interviuri pot fi evaluate conform unor criterii specifice.

 

Ultimele trei module vin ca o completare a forumului dedicat fiecarei companii in parte si speram ca vor fi de un real interes.

 

Asteptam in continuare sugestiile voastre, de asemenea nu ezitati sa ne dati un feedback referiror la functionalitatile nou introduse pe undelucram.ro

 

Va multumim pentru sprijin !

Echipa undelucram.ro

 

Articol scris de: undelucram.ro

Vezi toate stirile>>

Comentarii
unu Luni, 10 Martie 2014
- bravo, daca chiar implementati toate functionalitatile de mai sus, este extraordinar.
- situl este foarte de util pentru cei ce cauta un job.
- va multumesc pentru efortul depus.
ADMIN - undelucram.ro Luni, 10 Martie 2014

@unu: Multumim in primul rand pentru feedback.

Referitor la functionalitatile prezentate, acestea sunt deja integrate. Modulele de evaluari, salarii si interviuri pot fi gasite langa modulul de forum cand accesati fiecare firma listata pe site.

TheOne Luni, 10 Martie 2014
@undelucram

Felicitari pentru noile functionalitati ! Acestea fac din undelucram, un fel de glassdoor de romania, ceea ce e foarte tare !

App, cred ca am descoperit un bug. Cand dau la ghidul salariilor, si ma duc apoi pe oricare dintre ghidurile pe diferiti ani, fiecare ma duce pe un forum al unei firme. Cred ca acest "feature" trebuie scos :p
ADMIN - undelucram.ro Luni, 10 Martie 2014

@TheOne: Multumim pentru feedback si pentru raportarea neconcordantei de pe pagina dedicata salariilor, problema a fost rezolvata.

TheOne Luni, 10 Martie 2014
@undelucram

Multe firme ofera diferite beneficii, si tocmai mi-a venit o idee, gandindu-ma la payscale, cum putem crea o diversitate mai buna si mai folositoare a noilor functionalitati pe care le-ati introdus de curand.

Ma gandeam ca la noua functionalitate "Salariul", sa poti sa adaugi printre rubricile care exista, si beneficiile acordate de companie in genul cum e la payscale (sau linkedin) de unde le poti selecta (cum e pachetul 401(k), animalute la munca, telefon, laptop, vacante, rumunerare cu moneda a firmei pentru diverse concursuri, pachet medical privat (premium), etc).

Deasemenea, ar fi buna o optiune pentru certificari deoarece se cer din ce in ce mai multe certificari pe tot felul de tehnologii (CISCO, programare, CAD, etc), si am vrea sa stim daca acea companie ofera certificari, si deasemenea daca acea persoana are anumite certificari pentru acel salariu.

Va multumesc inca o data !
jon Joi, 13 Martie 2014
m-ati surprin placut ,

foarte util ,

Multumesc! :)
X-uleasca Miercuri, 19 Martie 2014
Foarte tare site-ul si chiar ne ajuta sa ne ferim de dedesubturile unor societati infectate,problema e ca cenzurati prea mult comentariile
vio Joi, 20 Martie 2014
stie cineva de firma labor marghet
Adevarul Marti, 1 Aprilie 2014
Placut surprins sinte-ti uimitor de utli si corecti ,,Avem nevoie de voi o spun cu toata sinceritatea..datorita saitului am aflat foarte multe informatii pentru mine si prieteni mei.VA MULTUMIM SI AVEM INCREDERE!!!
Ion Miercuri, 2 Aprilie 2014
http://www.wikijob.co.uk/forum
Ar fi o idee buna sa va inspirati de pe siteurile de afara.
cu putin noroc ar fi interesant sa faceti rost de tipuri de interviuri grupate pe domenii.
un tip de site cu utilizatori si ranking ar mai fi o idee. Adica cineva sa puna o intrebare, iar raspunsurile date de fiecare sa fie votate si cand cineva cauta o intrebare sa ii afiseze in functie de punctajul primit pentru fiecare raspuns.
nu stiu cat de mare e echipa siteului, dar de exemplu ati putea sa scrieti chiar voi impresii de la targurile de joburi.
si daca ati prelua mai multe articole din mediul extern ar fi mai util.
asa multi oameni se cearta pe forum doar din orgolii si fara nicio legatura cu subiectul. Un procent ridicat de utilizatori doar se cearta, altii se lauda, unii incearca sa descurajeze, iar cei care au pus o intrebare intr-un procent mare raman nelamuriti.
multumesc. Astept raspunsul Dumneavoastra.
ADMIN - undelucram.ro Joi, 3 Aprilie 2014

@Ion: multumim pentru mesajul tau si pentru sugestii, acestea sunt mai mult decat binevenite. Intr-adevar, de la inceputul anului lucram la imbunatatiri si functionalitati noi ale platformei undelucram.ro, o parte dintre acestea fiind deja implementate. Fiecare sugestie este luata in considerare si analizata si vom incerca sa imbunatatim acest proiect in functie de resursele pe care le avem. Din pacate o mare parte din resurse sunt alocate in acest moment in a comunica si raspunde intimidarilor si amenintarilor pe care le primim din partea anumitor companii, companii carora totusi incercam sa le raspundem in cel mai profesionist si constructiv mod.

Va stam la dispozitie cu mare placere in caz ca mai sunt si alte sugestii/recomandari.

Ion Joi, 3 Aprilie 2014
Va doresc mult succes! Toate cele bune!
Ion Sambata, 5 Aprilie 2014
Revin cu o alta idee. Ce ar fi sa faceti un agregator de genul cele mai scoase la mezat posturi si firmele care angajeaza cel mai des. Si sa iasa un top pe diferite domenii de activitate. De exemplu: conform bestjobs, ejobs, myjobs etc postul "specialist in domeniul X" a fost scos la concurs de catre firma y in decursul anului 2013 de n ori. Ar ajuta pe multi aceste lucruri.
sau de exemplu, cel mai cautat post luna asta a fost cel de specialist, pus la concurs de t ori de urm firme: x,y,z,t,u,v. Daca puteti, va rog, feedback.
ADMIN - undelucram.ro Luni, 7 Aprilie 2014

@Ion: ideea este foarte buna. Vom analiza pentru a vedea cum putem implenta aceasta idee.

sugestie Duminica, 20 Aprilie 2014
daca se poate cand dam click pe ultimele comentarii pe prima pagina sa se poata naviga la pagina acelui comentariu (ultima de obicei), nu prima.
ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 23 Aprilie 2014

Am luat ultima sugestie in considerare. Implementarea acesteia va fi realizata cand vom face urmatoarea actualizare a site-ului. Multumim.

sugestie 2 Joi, 15 Mai 2014
ar trebui un spatiu mai mare intre cele doua coloane in tabul Despre Companii sectiunea Cele mai recente comentarii... Momentan Remark CallDirect (3G Brothers Holding) - Dermafutura si Unilever South Central Europe sunt la un caracter distanta pe pagina
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.