Ești în căutarea unui loc de muncă, dar nu știi cum să scrii CV-ul care va atrage atenția recrutorilor? Știind cât de greu este să treci cu brio de procesul de angajare am realizat un ghid complet care te va ajuta să fii mult mai pregătit. În acest ghid vei găsi sfaturi practice despre CV, scrisoare de intenție și interviul de angajare.

Ghidul de angajare - de ce să îl descarci

  1. Vei afla când este momentul să îți schimbi jobul, dar și ce loc de muncă să alegi atunci când ai primit mai multe oferte tentante;

  2. Vei ști care sunt abilitățile cerute de angajatori în 2019;

  3. Afli care sunt elementele esențiale ale unui CV bine redactat

  4. Primești recomandări esențiale pentru a avea succes la interviul de angajare 

 

DESCARCĂ GHIDUL GRATUIT APĂSÂND PE BANNER-UL DE MAI JOS!

 

Cine are nevoie de acest ghid de angajare

   - Persoanele care își caută un job nou;

   - Cei care doresc să afle mai multe despre redactarea scrisorii de intenție sau a CV-ului;

   - Toți cei care urmează să susțină un interviu, dar nu se simt pregătiți;

   - Cei care își doresc să afle care sunt tendințele în procesul de recrutare în 2019.

Acest ghid este de ajutor pentru juniori, tinerii care vor să se angajeze sau persoanele care sunt în proces de reconversie profesională și au nevoie de îndrumare. El poate fi utilizat atunci când cauți structura potrivită pentru CV-ul tău, când nu știi ce să menționezi în scrisoarea de intenție sau când vrei să afli toți pașii dintr-un proces de recrutare.  

Pentru a te ajuta să te pregătești pentru interviu, ghidul conține o serie de întrebări pe care este posibil să le primești în cadrul discuției cu recrutorului. De asemenea, include și o secțiune dedicată interviului telefonic, o parte dificilă a procesului de recrutare.

 

DESCARCĂ GHIDUL GRATUIT APĂSÂND PE BANNER-UL DE MAI JOS!

 

Dacă ți-ai scris deja CV-ul dar ai dubii, citește acest ghid și vezi ce așteaptă recrutorii de la CV-ul tău.

Ghidul este simplu de parcurs și vine cu multe detalii cu privire la CV, scrisoare de intenție și interviul de angajare.

După ce îl citești pe îndelete așteptăm feedback-ul tău în secțiunea de comentarii ca să ne spui dacă a fost de ajutor sau ce am mai putea adăuga ca să îți fie cât mai util!