Ai acum sansa unui job pe viata intr-una dintre institutiile europene, cu salariul de inceput de 3.300 de euro. Poti sa te inscrii pana in 22 ianuarie pe unul dintre cele 188 de posturi de mai jos.

 

In decembrie s-a deschis cea mai mare competitie din acest an pentru posturi de asistenti in domeniile Audit, Finante-Contabilitate si Economie-Statistica. In total sunt:

- 25 de posturi pe specializarea Audit

- 45 de posturi pentru Finante-Contabilitate

- 40 de posturi pentru Economie-Statistica

Salariile de baza pentru astfel de posturi pornesc de la 3.300 euro lunar.

Un al doilea concurs pentru care te poti inscrie pana la data de 22 ianuarie este acela de asistent in urmatoarele domenii de cercetare: biologie si stiintele vietii, chimie, fizica, cercetare nucleara, inginerie civila si mecanica, electronica si inginerie electrica.

Numarul total de joburi vacante: 78 (cate 10 sau 16 posturi pentru fiecare specializare). Fiind joburi pentru functionari permanenti sunt practic joburi "pe viata", sansele sa fii disponibilizat dintr-un asemenea job fiind extrem de mici.

VEZI aici cerintele complete la angajarea ca asistent intr-una din institutiile UE.

Pe langa salariul de baza si prime, lista de beneficii ale functionarilor UE contine: alocatii pentru familie, alocatie pentru casa - 2% din salariul de baza si 167 euro, alocatie pentru copil aflat in intretinere - 360 de euro, alocatie pentru gradinita - 89 euro, indemnizatie de expatriere -16% din salariul de baza sau alocatia de rezidenta in strainatate - 4% din salariul de baza.