Cu sezonul sărbătorilor chiar după colț, este ușor să rămâi prins în planurile personale și să îți petreci majoritatea timpului alături de cei dragi, lăsând căutarea unui nou loc de muncă pe finalul listei tale de priorități. Dar acum este de fapt un moment excelent pentru a face acest pas: sunt multe companii care angajează în continuare în mod activ, inclusiv această listă de 13 de angajatori.

 

Vei găsi companii din mai multe industrii, de la tehnologie și finanțe la retail și administrație publică - cu o varietate de roluri de oferit. Verifică ofertele de job disponibile și aplică la un job pe Undelucram.ro

 1. Job la Luxoft

Luxoft este unul dintre principalii furnizori de servicii IT la nivel global. Sunt prezenți în România de mai bine de 10 ani, fiind recunoscuți drept unul dintre principalii jucători de pe piața locală IT&C. Angajații Luxoft din România sunt implicați în proiecte de ultimă generație pentru industrii cheie precum auto, finanțe și întreprinderi digitale, fiind întotdeauna în căutare de minți strălucitoare pentru a se alătura echipei.

Job-uri disponibile la Luxoft luna aceasta:

 

 1. Job la Ipsos Interactive Services

Ipsos Interactive Services face parte din grupul Ipsos, cea de-a 3-a cea mai mare companie în cercetarea pieței și a opiniei publice. Începând cu anul 2000, Ipsos Interactive Services a devenit o companie complet globală cu hub-uri regionale, sateliți și amprentă locală peste tot în grupul Ipsos. Misiunea companiei este de a furniza cercetări de vârf cu privire la o gamă largă de proiecte internaționale pentru cercetătorii Ipsos și clienții finali Ipsos.

Joburi disponibile la Ipsos Interactive Services luna aceasta:

 

 1. Job la Continental Romania

Continental dezvoltă tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora. Compania oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport. Toate cele 5 arii de activitate Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Dacă îţi doreşti un job într-un mediu multinaţional, cu oportunităţi de dezvoltare a carierei, cu tehnologie de ultimă oră, în cadul unei echipe tinere, motivate şi dinamice, poți aplica acum la Continental Romania.

Joburi disponibile la Continental Romania luna aceasta:

 

 1. Job la P&G

Începând ca o companie simplă de săpun și lumânări, P&G a devenit în prezent cea mai mare companie de bunuri de larg consum din lume, găzduind mărci emblematice și de încredere care fac viața puțin mai ușoară în moduri mici, dar semnificative. Leadershipul este una dintre valorile lor de bază și asta și caută în viitorii lor angajați, în funcție de potențialul fiecăruia.

Joburi disponibile la P&G luna aceasta:

 

 1. Job la Deichmann

Povestea Deichmann a început cu o cizmărie, afacere de familie. Două generații mai târziu și la o distanță de peste 100 de ani, compania a ajuns lider de piață în Europa. Însă, la fel ca atunci, Deichmann a rămas o afacere de familie, ce pune preț pe creșterea prin propriile forțe. Într-un magazin Deichmann sunt în permanență diverse activități de realizat. De aceea, toată lumea este implicată, atât directorul de magazin, cât și asistenții de vânzări sau persoanele aflate în training. Fiecare persoană din echipă are activităţi provocatoare şi este preţuită şi sprijinită ca om. Dacă vrei să te alături echipei, acum este șansa ta.

Joburi disponibilie la Deichmann luna aceasta:

 

 1. Job la Kaufland Romania

Kaufland România, lider pe piața de retail, fiind recunoscut drept „Angajator de Top” în România, oferă joburi diverse și șanse reale de dezvoltare pentru angajații săi. Pe lângă diversitate, îi caracterizează succesul înregistrat - de peste 80 de ani se bucură de o expansiune continuă, o creştere stabilă.

Joburi disponibile la Kaufland luna aceasta:

 

 1. Job la Mega Image

Mega Image, parte din Grupul Ahold Delhaize, este un retailer internațional, prezent în Europa, Statele Unite și Asia. Sunt unul dintre cele mai mari lanțuri de supermarketuri din România, cu o rețea de peste 750 de magazine sub mărcile Mega Image, Shop&Go și Gusturi Românești. Angajații Mega Image ajung să fie parte din viața clienților lor și dincolo de spațiul magazinelor: devin suporteri activi ai mediului înconjurător, susțin cauze sociale și se bucură împreună la evenimente culturale, sportive, la festivaluri de muzică și de street food.

Joburi disponibile la Mega Image luna aceasta:

 

 1. Job la JYSK Romania

JYSK este un lanț internațional de retail care comercializează produse pentru casă și grădină. În prezent, grupul JYSK cuprinde peste 2.900 de magazine în 51 de țări din întreaga lume. Franciza JYSK România a deschis primul magazin în Oradea în 2007. La JYSK, întotdeauna există un nou pas în carieră pentru tine. S-ar putea ca tu să fii persoana potrivită pentru anul nou.

Joburi disponibile la JYSK Romania luna aceasta:

 

 1. Job la Evolve

Agenția de recrutare Evolve today a fost înființată în 2015, în București, din pasiunea pentru recrutare și consultanță în HR. Agenția oferă servicii de resurse umane de calitate, bazate pe dezvoltarea și consolidarea unor relații cu adevărat profesionale, din rolul unui partener de business de încredere. Sunt o firmă de recrutare din București bine conectată la tot ce se întâmplă în industrii, atât în România cât și în lume, și mereu la pas cu evoluția pieței. 

Joburi disponibile la Evolve luna aceasta:

 

 1. Job la Aurachain

Aurachain România s-a lansat pe piața software-ului pentru întreprinderi acum 14 ani, cu un produs axat pe automatizarea proceselor de afaceri. De atunci și au livrat cu succes peste 100 de soluții client de guvernanță a proceselor în 15 țări din Europa și Australia. De asemenea, au fost recunoscuți ca un lider mondial premiat și inovator în spațiul software pentru întreprinderi. Astăzi, Aurachain este singura companie de pe piață cu capacitatea de a conduce automatizări rapide, end-to-end, pentru procese atât pe cât și în afara unei rețele blockchain.

Joburi disponibile la Aurachain luna aceasta:

 

 1. Job la Roweb Development

Roweb Development sunt o companie de software cu peste 15 ani de experiență în implementarea de proiecte complexe, la cel mai ridicat nivel de siguranță, atât pentru clienți corporate, cât și pentru clienți aflați în dezvoltare. Dezvoltă aplicații web, desktop și mobile, site-uri atrăgătoare și scalabile, ce se concentrează pe experiența utilizatorului, portaluri online custom și soluții e-Commerce. 

Joburi disponibile la Roweb Development luna aceasta:

 

 1. Job la DAbo Doner România

Povestea DAbo Doner a început în 2013, la Sibiu, unde cu un concept distinct de clasicul fast-food, compania a început să capete popularitate şi încrederea clienţilor săi, extinzându-şi activitatea într-un interval foarte scurt în multe oraşe importante din ţară în sistem de franciză. În tot acest timp s-au dedicat perfecționării politicilor și procedurilor și îmbunătățirii proceselor de pregătire a produselor lor. 

Joburi disponibile la DAbo Doner luna aceasta:

 

 1. Job la APT Resources and Services SRL

APT a pornit la drum în 1994, ca una dintre primele companii de servicii de resurse umane din România. De-a lungul anilor, și-au extins aria de servicii și de competență pentru a ține pasul cu provocările unui mediu de afaceri în continuă schimbare și pentru a satisface cerințele din ce în ce mai sofisticate ale clienților. Din vara anului 2017 au devenit parte a grupului Prohuman, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de resurse umane din zona Balcanică.

Joburi disponibile la APT luna aceasta:


 

Te simți pregătit pentru a-ți găsi jobul potrivit? Nu lăsa pe 2021 ce poți face din 2020! 

Caută joburi: https://www.undelucram.ro/locuri-de-munca  

Vezi ce spun alții despre companiile din România: https://www.undelucram.ro/  

Află informații despre salarii: https://www.undelucram.ro/salariometru   

Calculează-ți salariul: https://www.undelucram.ro/calculator-salariu  

Fă-ți un CV de nota 10: https://www.undelucram.ro/modele-cv  

Fii la curent cu ultimele noutăți: https://www.undelucram.ro/stiri