Târg de joburi pentru ingineri și experți IT la Brașov și Pitești în mai


Vineri, 21 Aprilie 2017 396 vizualizari

Sursa foto: Tech-jobs.ro

Târgul de joburi pentru ingineri și experți din domeniul IT BESTEngineer își va deschide porțile în mai în Brașov și în Pitești, promițând celor interesați locuri de muncă în domenii care pornesc de la instalații electrice și pot ajunge până la  dezvoltarea de softuri.

Primul târg va avea loc pe 5 și 6 mai la Coresi Shopping Resort din Brașov, urmând ca spre finalul lunii, pe 26 și 27 mai să aibă loc cel de-al doilea eveniment, la Vivo Mall Pitești.

În total, în jur de 20 de companii vor fi prezente la cele două târguri, incluzând  Hella Technical Center, Continental, (aceste prime două companii oferă cele mai multe locuri de muncă), Metro Systems, Lear Corporation, Kärcher, Rubico, ELJ Automotive, TTTECH, Plastic Omnium, Draexlmaier, Ana Teleferic, AATEQ, Leoni și EnergoBit.

Pe lângă salariile promise, companiile participante, la eveniment, ca de exemplu Hella, promit și pachete de relocare care conțin prime de instalare, suport în căutarea de locuință, decontarea transportului pentru mutarea bunurilor și decontarea transportului pentru familie.

„In urmă cu patru ani am avut plăcerea de a cunoaște oamenii care stau în spatele acestui eveniment, dar și de participa pentru prima dată la târgul de joburi BESTEngineer organizat la București, iar de atunci continuăm să participăm an de an”, declară Silvia Baba, HR Manager la Karcher pe site-ul evenimentului.

Articol scris de: Undelucram.ro

Vezi toate stirile>>

Nu sunt comentarii. Fii primul care comenteaza acest articol!
Pentru a putea comenta va rugam sa intrati in contul dumneavoastra. In cazul in care nu aveti un cont, va puteti inregistra aici, nu dureaza mai mult de un minut.