Pikasea Sail este un concept alternativ de vacanta, ce este concentrat pe ideea vacantei de tip experienta, obtinuta ca suma armonioasa a bucuriei descoperii de locuri noi, diversitate culturala si culinara, plaja si relaxare. Organizam astfel vacante spectaculoase pe yachturi de tip velier si catamaran de foarte buna calitate pentru grupuri restranse. Cu atat mai mult, preocuparea noastra, din perspectiva noilor realitati si provocari cu care ne confruntam, este siguranta 100% a tuturor, a clientilor si prietenilor nostri, asftel incat, anul acesta ideea de protectie sa fie fundamentala si obligatorie.
Ca si istoric, conceptul Pikasea Sail a fost lansat in 2017, moment in care am reusit sa punem bazele intregului business, la un standard calitativ profesionist si orientat catre nevoile reale ale clientilor nostri. Dorinta de a dezvolta un concept alternativ, construit in jurul marii si a pasiunii pentru calatorii i-a apartinut partenerei si sotiei mele, Ioana. Am strans impreuna cele mai frumoase experiente de vacanta in tolba magica de idei si am reusit sa extragem cele mai importante si puternice elemente ce urmau ulterior sa ne contureze un produs cu adevarat fabulos. Momentul acela a constituit un nou punct de plecare si lansare la apa al familiei noastre, cand, cea mai tanara navigatoare a echipajului nostru, fetita noastra Dalma, ne-a completat si ne-a fortat sa mergem mai departe peste mari si tari.
Echipa noastra este in continua crestere, atat ca dimensiune dar si din punct de vedere profesional. Avem deopotriva o serie de parteneri premium, ce ne impartasesc convingerile si aspiratiile, alaturi de care reusim sa implementam si sa dezvoltam acest concept minunat. In urma dezvoltarii unei relatii corecte si a unui produs cu adevarat profesionist, putem discuta deja de o comunitate Pikasea, ce se bucura incepand din acest an si de o serie de noi produse de vacanta, concentrate pe ideea de turism de experienta in destinatii noi precum Portugalia, Spania, Italia, Croatia si Romania. Astfel, ca si raspuns la nevoile prietenilor nostri, a luat nastere si fratiorul mai mic al conceptului, Pikaski, ce ofera alternative foarte atractive pentru sezonul de iarna.
Mai jos puteți vedea prezentări 360°, 4K ale ambarcațiunilor din portofoliul nostru:
AICI puteți vedea prezentări ale ambarcațiunilor Pikasea.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații, suntem întodeauna la un telefon distanță +40 743 673 253
Nu rata:
Exclusivități, discount-uri și oferte direct la tine în inbox. Abonează-te la newsletter!