Forum despre Accessorize


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 20 Februarie 2013

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Accessorize, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Accessorize.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

ana Joi, 14 Noiembrie 2013
Stie cineva cam care sunt conditiile - salariu, program, prime, comision vanzari, etc - la firma asta si ce sanse de promovare reala exista? Am fost chemata la un interviu si nu prea au spus mare lucru, dar pareau interesati. Multumesc !
Raluca Vineri, 28 Martie 2014
Salariul 800 ron + bonuri in valoare cica de 100 ron
Corina Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Am fost la interviu pt postul de vanzatoare pt un magazin,iar acolo mi-au zis ca de fapt cauta casiera pt un alt magazin.Iar la inceput o sa stau o perioada in unul si apoi ma muta.Am fost chemata si pt al doilea interviu,dar nu am mai raspuns.
Vasile5 Vineri, 3 Februarie 2017
Ce program ?
Cat este salariul?
Se respecta programul ?
Orele suplimentare sau zilele de sarbatori se platesc ?
Contractul este nedeterimnat ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?