Forum despre Adrem Invest SRL


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 4 Mai 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Adrem Invest SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Adrem Invest.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
mmm Marti, 7 Mai 2013
Urmeaza sa ma angajez la ei. Imi poate spune cineva ceva?
xxx Miercuri, 8 Mai 2013
depinde, e naspa din anumite puncte de vedere. Depinde cui cazi in gratie sau dizgratie. Exista un grupulet de oameni meschini si cu interese personale care au format o gascuta, daca ii eviti e ok.
silviu Vineri, 17 Ianuarie 2014
Am vazut pe ejobs un loc,intr-o vineri am depus un cv,tin minte ca miercurea ce urma aveam sa ma duc la interviu,si peste o sapt am semnat toate actele si am devenit angajat,sunt destul de multumit,in special ca salariul este ft atractiv (2400 lei plus bonuri de masa in val de 200 lei )
eu Marti, 21 Ianuarie 2014
si cum a decurs interviul?
ce te-au intrebat ? ..pe ce post ai fost angajat?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?