Forum despre Aerostar SA


ADMIN - undelucram.ro Marti, 19 August 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Aerostar SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Aerostar.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Sebastian Marti, 26 August 2014
Pentru cei care lucreaza acolo am si eu o intrebare, cum te poti angaja la AeroStar mai ales ca tanar absolvent? Dupa multe cautari am gasit un singur job pe partea de soft. Va intreb asta pentru caci nici prin arhiva nu gasesc anunturi expirate sau ceva de genul.
:D Marti, 26 August 2014
As fi si eu interesat de un job in cadrul acestei companii.
Rotor Vineri, 12 Septembrie 2014
@Sebastian

De obicei pozitiile in cadrul Aerostar care sunt facute publice apar la rubrica de publicitate a cotidianelor locale din Bacau. Te sfatuiesc sa aplici fie prin fax pe adresa firmei la departamentul Resurse Umane sau mergi la Poarta 1 si lasa un dosar cu CV, scrisoare de intentie etc.
Succes.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?