Forum despre Agri Terenuri SA


ADMIN - undelucram.ro Marti, 8 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Agri Terenuri SA, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Agri Terenuri SA.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Gigel Joi, 31 Ianuarie 2013
Astept parerile celor care au lucrat sau lucreaza aici. Am auzit ca este o firma destul de mare.
Alex Joi, 28 Februarie 2013
Cunosc pe cineva care a lucrat acolo si a spus ca esti tratat ca un sclav pe plantatie , sedinte dimineata, sedinte seara , esti mereu supravegheat , tot timpul iti cer sa dai mai mult, mai mult , cica incearca sa te motiveze prin tot felul de povesti...ei ofera din ce in ce mai putin .Sunt multi bagati pe pile ... Pentru ingineri topografi salariu este in jur de 1500 ron + bonuri+ comision , iar pentru cei de la contabitate jr deconturi salariu este de1400 ron+ bonuri , operator documente 1000 ron + bonuri.Pentru o perioada scurta poate merge sa lucrezi acolo dar pe perioada lunga , ajungi sa urasti locul.
B.S Duminica, 3 Martie 2013
Confirm! Este sclavie pe fata!! Programul este de la 9-18 si esti monitorizat permanent. Se fac fel de fel de clasamente, statistici si tabele. Salariile sunt mici si sansele de promovare aproape de zero. Nu esti respectat ca si angajat. Sefii se lafaie in lux iar angajatii mor de foame. NU APLICATI LA JOBURILE ACESTEI COMPANII!!
right Duminica, 31 Martie 2013
asa e
E.Z Miercuri, 10 Aprilie 2013
Rectificare... programul este de la 8 la 18
rectificare Duminica, 12 Mai 2013
sansele de promovare teoretic maxime....practic ....trebuie sa iti dai demisia
X Joi, 30 Mai 2013
Confirm tot ceea ce este scris.
miki Marti, 25 Martie 2014
Cred ce s-a scris aici, aceasta companie are din nou anunt pe bestjobs pentru acelasi post - contabil junior deconturi, post vacant in continuu de anul trecut.
Paradoxal este ca acesta companie are 463 de suporteri tot pe bestjobs.
Daca se poate vrem mai multe detalii despre aceasta companie.
filozofia Joi, 27 Martie 2014
in situatiile de criza oamenii pot genera energii deosebite pentru a reschimba sistemul. Insa, foarte multe crize ar putea ucide ”pacientul”. Companiile bine conduse sunt acelea care sunt tinute tot timpul in criza, potrivit unei teorii manageriale, citate de Andrei Siminel intr-un interviu televizat.
obligatoriu Joi, 27 Martie 2014
Solutia de convertire si de ridicare a gradului de profesionalism i se pare managerului o masura obligatorie. Oamenii ar trebui sa fie ”fortati” sa invete disciplina, iar in perioada de somaj trebuie sa se introduca obligativiatatea de a merge la cursuri
adm Joi, 27 Martie 2014
Aceasta companie are acest anunt pentu postul - contabil junior deconturi de anul trecut pentru ca una din fostele contabile a fost silita sa-si dea demisia pentru a le iesi bine prezentarea de buget in fata sefului Siminel, iar cealalta persoana a fost obligata sa faca cadastru ( buna asta studii economice si obligata sa faca planuri cadastrale), numai la Agri Terenuri se poate.
Iar pentru a ocupa acest post trebuie sa fi dispus la mari sacrificii, cum ar fi: - nefumator obligatoriu, disponibil sa stai mereu peste program, sa nu te misti de pe scaun, daca se poate sa nu mananci toata ziua, ar fi excelent, program 9 - 19, in concluzie sclavie. Ciudat e ca nu se sesizeaza ITM-ul cu programul lor prelungit, dar poate au pile si acolo, de isi permit sa expolateze angajatii in halul acesta.
comunicare Sambata, 29 Martie 2014
este doar lipsa de comunicare.la aceasta firma a fost propusa o persoana pentru o premiere ocazionala, dar de fapt tocmai aceasta persoana primisese ultimatum sa fie data afara....
bgd Marti, 1 Aprilie 2014
Din cate stiu, in perioada respectiva (perioada pregatirii bugetului), au fost obligati foarte multi angajati sa-si dea demisia, iar cei care nu au acceptat din prima le-a fost promis inca un salariu, numai sa plece. O asemenea strategia s-a mai aplicat si in ani trecuti. Sunati de conducere dimineata la prima ora, sa vina la sediul principal urgent, sa bata jumatate de tara in 4-5 ore, ma refer la angajati din tara( agentii de achizitii) si apoi fara nici o explicatie "semneaza-ti demisia". Culmea este ca dupa jumatate de an o parte din cei care au fost dati afara au fost reangajati. Motivul este ca alte slugi nu se mai gaseau.
Plus ca daca esti inginer topograf proaspat angajat nu o sa faci niciodata doar planuri parcelare si tot ce tine de incadrarea ta, ci doar servicii de secretariat gen scan, print, curatenie in arhiva, etc.
miki Joi, 3 Aprilie 2014
Ma intreb, oare chiar nimeni de la ITM-ul nu a auzit de acest site, sa citeasca si ei ce se scrie despre majoritatea societatilor? Sa faca controale? Sa urmareasca pe site-urile de job-uri anunturile postate?
bgd Vineri, 25 Aprilie 2014
Miki, expilcatia este alta, au pile! Au avut de foarte multe ori asa zisele "controale", dar ori cei care au controlat sunt atat de incompetenti de nu se sesizeaza, ori au pile!
bgd Vineri, 25 Aprilie 2014

"Solutia de convertire si de ridicare a gradului de profesionalism i se pare managerului o masura obligatorie. Oamenii ar trebui sa fie “fortati” sa invete disciplina, iar in perioada de somaj trebuie sa se introduca obligativiatatea de a merge la cursuri". Vorbesti de disciplina, dar unde mai este puterea exemplului atunci cand marele director vorbeste folosind in minunatelel lui sedinte jargoane stradale? Plus ca au pretenti ca s-au scolit pe afara si conduc o functie, nu?

hmmm Luni, 2 Iunie 2014
Singurele lucruri bune care se pot spune despre aceasta firma ar fi ca sunt foarte corecti cu plata salariilor/tichetelor de masa, niciodata nu se intarzie...si ar mai fi faptul ca odata ce ai avut ocazia sa lucrezi in aceasta firma(o per mai indelungata) poti linistit sa lucrezi oriunde, in orice firma cu pretentii, bine...asta daca le respecti procedurile. In rest...salarii mici, pt cat este firma de mare si pentru bugetele pe care le jongleaza , sclavie si un tratament nu tocmai ok pentru pretentiile care pretind a le avea.
romaneste Joi, 11 Septembrie 2014

este firma tipic romaneasca, chiar daca au fost cativa manageri angajati cu six sigma, au plecat, acum au ramas managerii care au managiat oameni, nu situatii(din ce in ce mai grele de achizitii terenuri), este ca si cum degetelelor erau agentii, ei au preferat sa isi taie unghiile, ca sa fie "curati" la sedinte, sa exprime cifre, si asa o firma(Americana) buna ca proiect si ca motor de achizitii sa se tranforme in ............speram sa nu se intample asa si cu NATO...ca tot americani sunt,,,,asa ca mare atentie.....

Cineva Sambata, 27 Septembrie 2014
Dezorganizare totala in aceasta companie:
-deciziile adoptate intr-o zi sunt contestate si imputate salariatului a doua zi
-angajatii competenti stau peste program sa li se umfle buzunarul sefilor
Totul este de inteles cand:
- managerii sunt niste balbaiti cu studii la facultati fantoma
- managerii isi dau singuri prime pt munca efectuata de subalterni
-sau cand secretara ajunge pe scaunul conducerii prin metode josnice

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?