Forum despre Agroli Group SRL


ADMIN - undelucram.ro Joi, 11 Aprilie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Agroli Group SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Agroli Group.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
sweet Marti, 30 Aprilie 2013
Firma apartine unor arabi ce vand arme in Liban iar aici spala banii. Au angajat ca dir financiar un arabete ce a fost si anchetat penal, tocmai pt spalare de bani. Angajatii fug pe capete, au ajuns sa-i santajeze ca sa ii tina in firma. Arabetele pe care l-au pus la abator a omorat un angajat din culpa - un amarat ce a fost pur si simplu tocat intr-o masina din abator - si a platit autoritatile sa-l scape basma curata. Fugiti cat puteti de ei, sunt mafia criminala!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?