Forum despre Aka Group Security


ADMIN - undelucram.ro Sambata, 23 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Aka Group Security, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Aka Group Security.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
doru Duminica, 26 Mai 2013
ceva de Aka Security? E din Otopeni.
ion Luni, 26 August 2013
salut, m-am angajat la aka acum 2 luni de zile si pot spune ca sunt multumit momentan. salariul se da pe 20 ale luni si am avut surpriza sa il primesc pe 16-17 si m-a multumit acest lucru. bani sunt platiti la firma nu se vireaza intr-un cont anume ai primesti in mana. interviul se face la firma lor din otopeni, daca esti acceptat iti face la firma lor controlul medical un test de inteligenta si un test psihologic. daca nu ai bocanci primesti de la ei si iti va opri 65 de lei timp de 2 luni pentru ai achita.
alex aka group security Joi, 5 Septembrie 2013
eu am 4 luni la ei si sunt super multumit.Atestatul l am facut la ei e super bine aici sa tina cat mai mult asa
alex aka group Duminica, 23 Martie 2014
Revin iar acum am 10 luni si e totul la fel de bine

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?