Forum despre Romfood Trading SRL


anca Marti, 21 Mai 2013
buna
are cineva vreo experienta in firma aceasta?
Cineva Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Da eu am, si sunt foarte multumit de colegi,de managerul meu si de directorul companiei.Sincer la multi ani inainte si succes celor noi.
eu Vineri, 31 Ianuarie 2014
E o companie ok, dar e o companie romaneasca. are anumite lacune. eu am deja ceva timp la ei si daca iti vezi de treaba e bine
Cosmin Luni, 3 Martie 2014
Am trimis si eu un cv si ma chemat peste o sapt stiti cam la ce salariu sa ma aspt?
Cristina Luni, 14 Aprilie 2014

Nu stiu cum decurg lucrurile in functiile de conducere sau pe postul de gestionar etc, eu va povestesc cum e la munca de jos, aceea de ambalator peste pt ca vad anunturi de angajare periodic.
ce zic ei: prog de 8 ore, salariu 10 mil plus bonuri de masa,
ce gasesti acolo; frig, e si normal, se lucreaza cu peste. Echipament imputit, ce primesti de la cei care au fost inaintea ta. Teoretic se spala, practic nu prea. Manusi de bumbac nu mi-au dat, doar cele subtiri de latex iti protejeaza mana de pestii inghetati pe care-i bagi in punga timp de 8 ore incontinuu, daca ai noroc primesti si pauza de 30 min. Se lucreaza haotic, incepi 10 lucruri si nu termini nimic, esti plimbat pe la toate operatiile si cum te apuci sa faci ceva te muta in alta parte. Vinerea ai norocul sa pleci la 23 si sambata sa incepi la 6 programul. Sefii de tura taie si spanzura, volum de munca imens si organizare proasta, conteaza doar sa se ambaleze 5 tone pe zi, marea majoritate manual. Esti pus sa speli pestii proaspeti in bazine cu apa rece pana iti damblagesc mainile. Daca te uzi nici nu ai cu ce sa te schimbi. Se lucreaza mult si prost, sambata poti avea si prog. de 12 ore, unde stai in acelasi loc si dai din maini. Nu exista pauza, abia iti poti lua pauza de 30 de minute.

eu Marti, 3 Iunie 2014
Cristina tu cand ai lucrat aici? avem un minunat program de 8 ore, sambata nu s-a mai lucrat de cand ai plecat tu (ca doar eu presupun cine esti), ca doar tu erai sef de tura si ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?