Forum despre Algernon


MMM Joi, 14 Februarie 2013
A auzit cineva de ei?Cum e acolo?
Robert Joi, 31 Octombrie 2013

Salut!
Am fost la primul interviu, programat la ora 9:00 pentru postul de Product Manager, plecari in strainatate si toate cele...
Ajung la 9 fara 20 cu masina de la firma la care lucrez. Parcarea firmei PLINA de masini cu ALGERNON pe ele( in urma interviului aflu ca trebuie sa lasi masina in firma cand iti termini treaba si a doua zi sa te intorci pe RATB). Precizez ca eram pentru post de PRODUCT MANAGER!!!
La interviu o tipa foarte pierduta in spatiu... Intrebari puerile gen:
EA: De ce ne-ai ales pe noi?
EU: Pentru ca facei angajari!

EA: Unde te vezi peste 5 ani?
EU: Tot aici pe un salariu mai mare sau la concurenta daca imi da un salariu mai bun!

Intrebari standard, stupide, puse de o fetita de 21 de ani, foarte plapanda, fara pic de prestanta/impunere!

Nu mi-am dat seama daca tipa avea creierul spalat sau dorea sa mi-l spele pe al meu. Ca sa argumentez, ei vroiau contracte cu Statul Roman si le-am spus ca pentru asta trebuiesc date spagi, pentru ca lucrasem in domeniu iar ea mi-o baga p-aia clasica: Politica noastra nu permite.... si alte rahaturi....
Raspunsul meu a venit scurt si la obiect: Atata timp cat banii sunt la ei, politica voastra este egala cu 0!

SALARIUL PENTRU PRODUCT MANAGER 1200 de LEI!!! si training-uri in strainatate!!! Pai daca ma ducem acolo, ramaneam dracu acolo ca pana si muncitorii aia din fabrici castigau mai mult decat mine!

Daca va place sa va spalati, calcati camasi si costume, sa va pierdeti timpul si banii ( drumul pana acolo costa RATB/MASINA) faceti un drum pana la ei!
Pai cum sa plec eu de unde sunt cu un FIX de 2.200 la un FIX de 1.200Lei? Sunt prost?
Vor oameni buni pe bani JALNICI!
CAT DAI ATATA FACE!!!

Just Me Miercuri, 20 Noiembrie 2013
Salutare.
Eu am fost la ei la interviu pentru postul de Consilier Clienti. Postul este unul de promovare mai mult, nu de vanzare. Implica delegatii in tara. Nu va pot confirma cele spuse de Robert in ceea ce priveste parcul auto al acestora, pentru ca nu am discutat acest subiect. Pot sa va spun ca din pacate (asa cum se intampla peste tot) nu am primit un feedback dupa interviu.
LAPA Marti, 2 August 2016
Am susținut un interviu cu o d-ra psiholog cu care ei colaborează din câte am înțeles, a durat puțin peste o jumătate de oră. Întrebările au fost "psihologice" si de multe ori aceeasi întrebare a fost reformulata. Ar mai fi urmat o serie de interviuri, vreo 3 la număr, dintre care 1 era reprezentat de o testare. Din păcate, nu au mai dat niciun semn, deși d-ra susținea că mă vor contacta indiferent de natura răspunsului. Încă o dezamăgire dintr-un lung șir al celor trăite în încercarea de a-mi găsi un amărât de job...
Algernon Joi, 10 Noiembrie 2016

Buna ziua,

Am ales sa urmarim parerile expuse pe acest forum pentru a identifica aspectele de imbunatatit in relatia noastra cu o categorie importanta de persoane cu care interactionam: candidatii participanti in procesele de recrutare.

 

Va multumim pentru feedback-ul transmis si dorim sa clarificam cateva dintre aspectele cheie mentionate de catre dumneavoastra:

 

1. Remuneratia aferenta postului de Product manager nu este nici pe departe atat de mica precum s-a mentionat. Aceasta suma nu ne-ar permite sa fim competitivi in piata, motiv pentru care grila salariala este ajustata corespunzator.

 

2. In ceea ce priveste parcul auto, intr-adevar in momentul de fata practica presupune folosirea masinii de serviciu in intervalul orar agreat in contractul individual de munca, dar lucram la o varianta de monitorizare si extindere a acestui aspect ca beneficiu oferit angajatului.

 

3. Referitor la experienta interviului, cu siguranta acele intrebari au fost adresate cu scopul de a identifica anumite aspecte, iar daca raspunsurile dumneavoastra din cadrul interactiunii au fost cele mentionat in comentariu, atunci necesitatea unor intrebari mai complexe nu s-a facut simtita.

 

4. Stim ca lipsa feedback-ului in urma unei discutii este o experienta neplacuta, motiv pentru care modul de lucru actual presupune transmiterea unui raspuns tuturor candidatilor, indiferent de etapa procesului de recrutare in care se afla acestia.
 

Daca aveti comentarii, intrebari, sugestii sau doar doriti sa aflati mai multe informatii despre noi, va rugam accesati pagina noastra de Facebook - Cariere Algernon si lasati-ne un mesaj.
 

Multumim,
Echipa Algernon

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?