Forum despre ALTEN Romania


Flv Luni, 30 Iulie 2012
Am inteles ca s-a deschis Alten si in Iasi? Unde isi au sediul? Un nr de tel?
just .. Miercuri, 30 Ianuarie 2013
cum e mediul de lucru la aceasta firma ? sefii sunt ok ? vad ca nu sunt comentarii si chiar vroiam sa stiu cum e pe acolo ..
nivel salarii .. program de lucru .. clienti .. poate si ceva info despre bonusuri .. multumesc
eu Luni, 4 Februarie 2013
si pe mine m-ar interesa cateva detalii despre ei.
mary Luni, 29 Aprilie 2013
Firma ok...corecta fata de angajat in ceea ce priveste salariile, atmosfera de lucru, insa sansele de promovare nu exista in genul acesta de firma (de consultanta). Singurul avantaj este ca poti schimba clientul respectiv proiectul destul de frecvent deci nu te plictisesti.
Candidat Vineri, 24 Mai 2013
Am facut 2 vizite la ei.

Mai intai una HR si dupa Tehnic. Am avut un feedback pe loc la testul tehnic. Mi sa comunicat ca testul l-am facut binisor iar la intrebarile pe care il interesau pe tip am raspuns ok la toate.

Dupa urma testul curiozitatii si al rabdarii. Nici pana in ziua de azi nu am primit raspuns + sau -.
De si tipa de la HR zicea ca imi raspunde indiferent de natura rezultatului. :( trista abordare dupa ce eu am investit cateva ore din timpul meu.
mmm Miercuri, 29 Mai 2013
bine ca pe mine m au sunat pentru ca sa le trimit un cv tipizat si apoi mi au raspuns cu un mail gen multumim pentru cv ...si de atunci nimik
alt_candidat Marti, 17 Septembrie 2013
salut,

pe mine m-au abordat prima data in august 2012 si apoi au revenit cand au castigat proiectul respectiv (sau altul) in iulie 2013

posibil sunt seriosi, dar incearca sa castige multe proiecte si le iese dupa mult timp
alex Miercuri, 29 Ianuarie 2014
Salutare,
Ce stiti despre departamentul de proiectare(CAD, Catia - - automotive), cum este seful, program...cum se lucreaza...
vali Marti, 11 Martie 2014
am fost sunat pentru un post de inginer mecanic si reprogramat pt un interviu telefonic..... as vrea sa stiu sansele mele de a ma alatura echipe si cam ce trebuie sa fac sa fiu sigur in proportie de 90 % ca voi face parte din Compania Alten Romania??"
vali Marti, 11 Martie 2014
de 3 zile ma uit pe facebook la echipa Alten si sunt super tari...nu am mai vazut asa distractivi ... chiar imi place ,sper sa ma alatur echipei si fac tot ce pot ....superi tari ....
vali Miercuri, 12 Martie 2014
am fost sunat pentru un post de inginer mecanic si reprogramat pt un interviu telefonic..... as vrea sa stiu sansele mele de a ma alatura echipe si cam ce trebuie sa fac sa fiu sigur in proportie de 90 % ca voi face parte din Compania Alten Romania??"
alex Miercuri, 12 Martie 2014
Corect zis, Alten este o firma de recrutare deci este normal sa te astepti la 0 ajutor pentru dezvoltare profesionala (sau orice altceva). Clienti cu bani au din cand in cand dar nu fac gaura in cer cu ei. Platesc foarte bine doar daca nu au de ales. Cei care nu stiu sau se tem sa negocieze la un interviu ar trebui sa se fereasca de ei.
vali Miercuri, 12 Martie 2014
alex ,lucrezi pt Alten ??
vali Miercuri, 12 Martie 2014
cine ma ajuta si pe mine cu niste sfaturi ?
R2D2 Vineri, 11 Aprilie 2014
De unde ideea ca Alten este firma de recrutare? Nu are nici o legatura...exista o diferenta intre o agentie de recrutare si o companie de consultanta si cred ca diferenta este destul de clara...se lucreaza pe proiecte fie de la ei de la sediu, fie direct la client...fiecare proiect e diferit si dezvoltarea profesionala vine din experienta acumulata in felul asta...normal ca sunt si oameni care pleaca...dar sunt si multi oameni care vin...
voob Miercuri, 7 Mai 2014
pana la urma Alten este o firma pentru care sa-ti doresti sa lucrezi sau nu ? sunt profesioniosti ?cum sunt oamenii din firma ?
Daniel Marti, 19 August 2014
In general cat de repede revin cu rezultatele unui interviu? Am fost la un interviu in urma cu ceva vreme, au spus ca e ok si asa a ramas.
Andra Campan Marti, 19 August 2014
Buna,

Legat de raspunsurile in urma interviurilor de multe ori dureaza mai mult pana la primirea unui feedback din cauza faptului ca depindem si de raspunsurile clientilor catre care ne promovam candidatii. Fiind implicate mai multe parti in procesul de recrutare, acesta nu se deruleaza, din pacate, foarte rapid de cele mai multe ori.

Rugamintea noastra este ca in momentul in care doriti sa verificati statusul procesului de recrutare in care ati fost implicati sa scrieti consultantului de recrutare cu care tineti legatura sau pe adresa de jobs@altenromania.ro si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Multumesc
TheK Joi, 5 Mai 2016
Ceva noutati despre Alten? Atmosfera, proiecte...

Mersi
cosmonaut Vineri, 5 August 2016
Am fost trimis de catre cei de la Alten acum ceva timp la o firma ce activa in domeniul telecomunicatiilor. Initial am refuzat invitatia intrucat nu consideram ca e potrivita pozitia pentru mine insa s-a insistat si am mers mai departe urmand ca feedbackul sa il primesc la sfarsitul saptamanei respective insa chiar si dupa o luna cu cateva emailuri si telefoane date nu am reusit sa obtin nimic. Cam neprofesionist sa nu trimiti feedback indiferent care ar fi acela unei persoane care si-a facut timp pentru a merge pana acolo, e adevarat interesul e de ambele parti insa tinand cont ca nu tu ai aplicat si ca ei te-au cautat consider ca ar fi trebuit sa decurca altfel lucrurile.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?