Forum despre Ana Hotels SA - Hotel Athenee Palace Hilton


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 23 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Ana Hotels SA - Hotel Athenee Palace Hilton, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Ana Hotels.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

Nadio Marti, 1 Aprilie 2014
Front office: Nu mi-au fost recunoscute upsellurile, de pe urma carora trebuia sa obtin cateva zeci de lei. Mi-au fost respinse cererile de a imi primi banii cu motivatia ca "sigur le-am facut fara sa vreau". Se lucreaza in jur de 10 ore desi pe contract sunt trecute 8, pentru ca se considera ca ar fi "bad time management". Nu se pleaca niciodata la fix (daca esti norocos, pleci cu minimum 30 de minute mai tarziu), unii colegi ramanand si cate 4-5 ore in plus. Turele sunt aranjate de multe ori haotic (iesi din tura la 10 seara - in teorie, adica probabil 11 sau 12 in practica, iar a doua zi la 6 am intri iar in tura). Presiunea este foarte mare, esti acuzat de cate ori faci o greseala, iar cei care lucreaza de mai mult timp acolo se comporta cu tine de parca ai fi secretara lor. Eu am rezistat cateva luni, dupa care m-am reorientat.
ali Luni, 14 Iulie 2014
Ce stiti de renumeratie si mediul de lucru? Mai multe detalii

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?