Forum despre ANG Imobiliare


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 26 Februarie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma ANG Imobiliare, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de ANG Imobiliare.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

ohoo in sfarsit ANG e acest site! bv admin Sambata, 29 Martie 2014

Doamne cate sunt de zis de aceasta firmaa, ei bine...am lucrat ceva vreme acolo...inainte aveau biroul pe iancului intr-un apartament, acum sunt intr-o vila la mama naiba pe la oraselul copiilor, patronul este un pustiulica care de fiecare data cand are ocazia se tot lauda ca a facut facultatea si apoi si-a deschis firma, putin stiu ca in spate a mers din familie o afacere cu un garaj piese auto etc. ei bine , o afacere de familie, jos palaria. in apartament la iancului secretara era mama lui:))), apoi in vila, secretara este sotia lui... ma roog. se comporta jalnic cu angajatii, tipa non-stop la tine (un defect personal, el tipa mereu, asa vorbeste el mai tare), imi aduc aminte de un angajat batran care nu aducea bani si facea vanzari fara sa ii zica patronului.... la injurat si a tipat la el ca la usa cortului sau chiar mai rau), firma cu vise mari. iti plateste omisionul etc. Numai ca se lucreaza la negru...semnezi cu ei un rahat de contract ca cica daca te angajezi la ei , nu mai ai voie 1 an sa lucrezi in imobiliare, iti pune in revisal 2 ore in loc de 8-12 cate lucrezi...eu am plecat de acolo si ca sa imi semnz demisa i-am spus ca vreau sa fac plangere la itm, ce credeti s-au ... pe ei si mi-au dat drumul. JOSNIC!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?