Forum despre APM Terminals Romania


ADMIN - undelucram.ro Marti, 27 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma APM Terminals Romania, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de APM Terminals.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
Laurine Miercuri, 28 Noiembrie 2012
Munceste cineva aici? Sa ne faca si noua o descriere? :) Multumesc
BFL Miercuri, 9 Aprilie 2014
nu stiu cum e in interior; am fost selectata pt un job office, sunata, programata, dat in juma' de ora un test de logica, apoi unul de personalitate, intr-o sala cu alti 10-15 concurenti, iar raspunsul a venit pe loc; nu stiu care a fost urmatoarea etapa.
dada Luni, 5 Ianuarie 2015

Oare sunt seriosi? Am fost sunata pentru interviu si am primit un raspuns sec si rece la intrebarile mele. Ciudata abordare din partea companiei.

ciciC Vineri, 4 Septembrie 2015
Neprofesionalism, asta e descrierea mea intr-un cuvant! Am aplicat ptr.un job, am fost chemata la testare aptitudini si psihologic, mi s-a transmis sa raman tot atunci si ptr.interviu, dupa cca 45 min de asteptare mi s-a transmis ca nu mai pot fi intervievata. Am revenit ulterior, am sustinut interviul, dupa sustinere mi s-a spus ca urmeaza sa primesc in zile urmatoare informatia cu privire la etapa urmatoare (deci trecusem de primul interviu). N-am primit nici o informatie, asa cum mi se spusese, am indraznit si am telefonat sa intreb si mi s-a raspuns ca se mai amana cu cca 2 sapt. A trecut si acest interval de timp, nici o veste, am indraznit din nou sa sun si sa ma interesez, mi s-a raspuns initial la telefon, dupa ce m-am prezentat mi s-a spus sa revin in cca 1/2 ora, ca nu putea persoana respectiva sa sustina conversatia in acel moment (persoana care ma intervievase si-mi comunicase ca am trecut in etapa urmatoare - sefa de compartiment), iar dupa ce am revenit nu mi-a mai raspuns nici la a doua incercare si, evident, nici nu a revenit cu telefonul stiind cine o apelase. In fine, dupa acest episod, la cca 10 zile am trimis un email in care cerusem sa primesc informatiile de care aveam nevoie, asa cum mi se transmisese initial ca le voi primi, iar in aceeasi zi, brusc si-au amintit ca trebuie sa-mi comunice rezultatul in urma aplicarii, anume am primit un email in care mi se comunica ca nu sunt compatibila cu profilul companiei.
Din pacate doar se vrea a fi umbra unei companii de top, insa aici neprofesionalismul, neseriozitatea si imi permit sa afirm si lipsa de respect fata de potentialii angajati isi pun amprenta si invocata compatibilitatea la profilul lor e indoielnica, ca de fapt profilul lor lasa de dorit.
Cam asta e experienta mea la aceasta firma si am dorit sa o fac publica si altor potentiali aplicati ptr.diferite joburi disponibile.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?