Forum despre Aquatec Piscine SRL


ADMIN - undelucram.ro Miercuri, 14 Noiembrie 2012
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Aquatec Piscine SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Aquatec.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
gheorghe Marti, 20 Noiembrie 2012
Firma se ocupa cu constructia de piscine, saune, fantani, jacuzzi . Datorita proastelor decizii ale managementului firma a ajuns la 2-3 angajati pe executie in Romania si aceia nespecializati , instruiti la fata locului. Reducerea cheltuielilor cu orice pret fara a face investitii in nici un fel de directie a facut ca aceasta firma sa fie invizibila pe piata romaneasca . Firma are o experienta de 20 ani pe piata bulgareasca iar singurul atu pe piata ramane departamentul de proiectare (2-3 oameni in Bulgaria )care nu a plecat din firma si face proiecte bune pe sistemul lor de a construi piscine . In rest partea de executie trebuie neaparat supravegheata foarte atent daca va hotarati sa lucrati cu ei .
vasile Marti, 20 Noiembrie 2012
In ceea ce priveste mediul de lucru ca si comportament, relationare cu colegii,dna contabila TNA este de departe campioana ca exemplu negativ . Intr-un cuvant daca este nevoie calca pe cadavre numai sa-i fie ei bine . Daca poate sa-ti traga din bani, iti trage, daca poate sa-ti taie zile libere ti le va taia cu singuranta in ideea ca ceilalti sunt prosti si nu isi dau seama . Asta pentru a-si pasta cu orice pret scaunul dand bine in fata sefului cu astfel de manevre . Concret daca ai doar o parte din bani pe hartie restul nu-i mai vezi in caz ca te-ai hotarat sa pleci . Zilele libere ti le reduce dupa bunul plac si are si tupeul sa-ti zica :asa e legea dar tu crezi ca toate firme dau cate zile vrea fiecare ? E comoda, rigida, se lucreaza greu cu ea , nu o scoti din ale ei .Daca ea stie o cale sta cu tine o ora si ajunge la concluzia ca nu se poate , merge doar varianta care o stie ea . Sa te fereasca sa ii ceri o hartie pt doctor sau altceva . Daca stai langa ea dureaza 1 ora , daca ii soliciti prin mail , de la 4-5 zile in sus." Am treaba, am treaba, nu pot acum " asta este prima varianta cand deschide gura . Toti intelegem ca viata e grea dar sunt si alte modalitati sa supravietuiesti si sa iei de oameni ce li se cuvine numai pentru binele tau .

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?