Forum despre Artmatch SRL


ADMIN - undelucram.ro Duminica, 13 Octombrie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Artmatch SRL, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Artmatch.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
BB Joi, 28 August 2014
Buna ziua,
care sunt conditiile de angajare din cadrul firmei ?
Nicolae Joi, 28 August 2014
Buna ziua.
Angajarile se fac prin intermediul firmei de recrutare Quanta,experienta ceruta este de tipul entry-level.
Rulaj foarte mare de personal,salariul se invarte in jurul sumei de 1200 roni cu slabe sanse de crestere in schimb pe baza acestui salar vor creste sarcinile.
Firma este detinuta de 2 asociati iar pe unul din ei il vei cunoaste foarte rapid datorita modului foarte coloristic de a is exprima "recunostinta" la adresa angajatilor.
Paul Duminica, 5 Octombrie 2014
Buna Nicolae , poti sa-mi mai oferi detalii despre program , colegi etc ?
Seba Miercuri, 22 Octombrie 2014

Buna ziua, este prima data cand fac un astfel de comentariu insa uneori poate merita sa stie si alti
Dupa un interviu facut din 3 intalniri. Putin ciudate o abordare personala si putin profesionala.
Primul domn are o atitudine sa-i spunem ciudata, cel putin fata de mine la prima vedere, al doilea domn mai cumpatat oricum. I-am tratat cu respect.
Inca de la prima intalnire cu unul dintre angajatii firmei am fost avertizat ca " bani " sunt un element dur de negociere.
Firma este destul de mare si dupa rulaj si cifra de afacerii pare de perspectiva, personal mi-ar fi placut sa lucrez cu ei - am vazut oportunitatea de a lansa cateva proiecte online, dar lipsa unui plan si a unei directii clare cel putin in online va trage mult in jos ... mai ales ca detin peste 4-5 site-uri .
Ca si final dupa al treilea interviu ... mi-au spus ca vor suna si nu au mai facut-o.
Am tot respectul pentru o firma care are cateva sute de angajati si cateva milioane de euro cifra de afacerii dar am o vaga ideii ca minusurile se vor arata.

Man18 Duminica, 19 Iulie 2015
Mai poate cineva sa dea mai multe detalii ?

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?