Forum despre Banca Transilvania


anonim Miercuri, 24 Octombrie 2012
Ce salariu are un ofiter front office?
AAA Marti, 30 Octombrie 2012
Depinde de oras si de marimea agentiei
Serendipity Miercuri, 31 Octombrie 2012
Dar un rm diviza pt medici in Bucuresti?
arena Marti, 25 Decembrie 2012
front office incepator 1000 net
Faci cum vrei Joi, 10 Ianuarie 2013
Daca este sa lucrezi in acest moment in sistemul bancar, atunci este cea mai potrivita banca, in care sa lucrezi!
Kiki Marti, 12 Februarie 2013
De ce e cea mai potrivita banca?
Adnana Luni, 18 Februarie 2013
Salariul pentru front office + caserie (in fct de necesitati ,ei isi confera libertatea de a te muta pe zile)- 1100 lei+ bonuri de masa, pentru nedeterminata. Am o experienta in alta banca, de 2 ani. Momentan am refuzat oferta lor. Iti dadeau la dispozitie catva zile in sucursala, fara a participa la vreun training, dupa care intrai pe postul tau, indiferent de cat de bine te pricepeai initial, motivand prin faptul ca oricum s-a modificat programul in care lucreaza si pentru ei e la fel de nou, ca si pentru nou-veniti.
Ciprian Duminica, 3 Martie 2013
Confirm ce spune Adnana, Salariu FRONT OFFICE Banca transilvania, in provincie la sucursala, 1100 lei net + bonuri.
DeeaR Sambata, 23 Martie 2013
In ce consta interviul pt postul de ofiter front office?
lossanne Marti, 16 Iulie 2013
Eu am fost la interviu in toamna 2012, pe functia de front officer salariul e 1100 + bonuri, te muta cum vor ei azi esti intr-o filiala maine in alta, 100 ti-l opreste lunar "garantie", program luni-sambata....am dat interviul cu o directoare de filiala si chiar si pe fata ei se citea nemultumirea despre locul acesta de munca. Respect totusi sinceritatea si transparenta.
coco Vineri, 4 Octombrie 2013
la alpha bank mediul de lucru este oribil. cei din front treuie sa faca toate operatiunile a.i un consilier face si operatiuni casierie, avand un sertar cu bani langa birou, si operatiuni pe conturi :plati, transferuri, schimburi val, admin conturi pf si pj, etc plus vanzari! in timp ce isi numara banii si ii baga in sertar trebuie sa ii vanda clientului un card credit sau poate un credit de prima casa. ce ziceti? si asta pt un sal penibil de max 1000 lei.in ultima perioada pt noii angajati 800 + bonuri. si asta doar in romania unde grecii fac legea, caci in alte tari sta altfel treaba...sa nu mai zic de lipsa de personal, si de sedinte cu dir regional vinerea seara pana la orele 22...bataie de joc!!
fcbarcelona Luni, 13 Ianuarie 2014

am lucrat si eu la Bt- OFO, salariile mici....1000 lei net + bonuri si daca esti bun la vanzare mai potzi face 150 lei pe luna ceva prima cand se acorda....ti se retine 50 lei lunar -garantie.Banii f putini la cat se lucreaza.

paula Joi, 16 Ianuarie 2014

BT e bun ca rampa de lansare. Lucrez de aproape 4 ani si nu ca vreau sa ma laud, dar am fost chiar buna. Am inceput cu 1000 de lei, OFFO; am lucrat 6 luni cat pt 2 caci 3 persoane au venit si au plecat cand au vazut mediul de lucru, lucram de la 9 la 8 seara fara PAUZA de masa sau de toaleta.... si adormeam cu somnifere pe la 1-2 noaptea din cauza suprasolicitarii. Atunci am vrut sa plec insa am cerut modificarea functiei (adica sa nu mai fac si casierie) si pe langa asta mi-au majorat si salariul cu 100 de lei numai ca sa stau. Acum, mi-am permis sa refuz promovarea pe postul de Consilier de credite pt ca ca nu mi s-a oferit o majorare mai mare de 200 de lei (bani pe care oricum ii faceam din targete mult mai usor de realizat decat pe postul de consilier) si bineinteles ca.... AM FOST MUSTRATA drept consecinta. Sunt foarte dezamagita... Da, are produse ieftine pt clienti, e foarte accesibila, dar angajatii...!!

miss Sambata, 18 Ianuarie 2014
Are cineva idee care este salariul la dep. operatiuni intr-o sucursala? Pj sau Pf...Multumesc!
nickname Duminica, 19 Ianuarie 2014
ce importanta are sal la dep operatiuni?!
tu stii care ti-e valoarea si stii cat o sa ceri! ...ca nu se intalneste cererea cu oferta, asta-i alta problema!
miss Marti, 28 Ianuarie 2014
eu am pus o intrebare. Te rog nu-mi raspunde cu o intrebare. Daca stii raspunzi, daca nu, nu. Si sa stii ca poate "valoarea" mea de la locul anterior de munca are alta scala ca cea de B Translvania. Si da, poate ca am cerut prea mult....
gogu Marti, 28 Ianuarie 2014
daca ai avut atitudinea asta si la interviu.....te anunt ca ai picat cu brio.
Best!
nickname Marti, 28 Ianuarie 2014
ce-ti doresti sa obtii? valoarea ta de piata? sau sa te integrezi intr-o banca cf grilei de salarizare?
imi lasi senzatia ca nu stii ce vrei! o sa-ti fie greu in banca! de fapt, iti spun de pe acum..chiar daca vei trece de interviu...nu vei rezista mai mult de trei luni (perioada de proba)
la buna citire!
miss Marti, 28 Ianuarie 2014
ma intereseaza grila de salarizare, care nu e aceeasi in fiecare banca. Daca intr-o banca x, salariul pentru inceput este de 1100 lei in alta se incepe de la 1500 lei ( pe aceeasi functie). Gogu, aici din cate stiu incerci sa afli una sau alta despre anumiti angajatori. Poate ma insel. Eu sincer la asta ma asteptam la un asemena forum. Sa aflu de la cei care stiu. Si da, ma interesa integrarea conf grilei de salariu. Atat. Era mult? Am lucrat intr-o alta banca din timpul studentiei, timp de 10 ani. Crezi ca au aceeasi grila de salariu? Eu cred ca nu...Toate cele bune si voua!
nickname Miercuri, 29 Ianuarie 2014
ok! fie cum spui tu!
bafta in ceea ce-ti doresti!

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?