Forum despre Bancpost SA


Angajat BP Vineri, 8 Martie 2013

Salut, lucrez in Bancpost de vreo 3 ani si pot sa a spun multe chestii:
- promovarea nu prea exista
- salariul negociat la inceput nu prea va creste
- atmosfera e asa si asa
- in sucursale se munceste enorm pe bani putini


Este ok ca job studentesc.

Daca aveti intrebari, va raspund cu pacere.

cy Joi, 25 Aprilie 2013
care este salariul unui CASIER?
nimeni Sambata, 25 Mai 2013
salariu pentru un casier e maxim 1200 + bonuri, dar ti se oprese lunar, timp de 20 de luni, garantie ca lucrezi cu numerar, adica 10% din salariu brut.

Banii ii recuperezi cand te muti pe alta functie.

p.s. de promovat ai sanse doar sa si dovedesti ca poti.
Mihaela Luni, 27 Mai 2013
Am o intrebare: aveti idee care este salariul oferit celor care au lucrat pe postul de sef departament control intern in bancpost?
alina Joi, 30 Mai 2013
Buna

lucrez momentan in bt si mau chemat la un interviu pt bancpost operatiuni intro suc
Aveti idee ce salarii sunt in front si dc se face si operatiuni si casierie, sau casieria este separat?
Multumesc
fost angajat bcp Luni, 2 Septembrie 2013

Am lucrat in aceasta banca timp de aprox 2 ani, ocupand pozitia de casier. Salariu a fost de aprox1400 +bonuri.Din aceasta suma se retine lunar garantia de 10% din salariu brut pana in momentul in care se strange contravaloarea salariului brut pe 2 luni.

Anonim Joi, 5 Septembrie 2013
Buna ! in departamentul de controlling stie cineva cam cat este salariul pe un post de mid level?
Alexandra Vineri, 4 Octombrie 2013

Buna, eu am lucrat 1 an jumatate in Bancpost in centrala , " Administrator Credite" si salariul era de 1100 ron + bonuri de masa , munceam inclusiv peste program cand era cazul , program de la 9 la 17.


La callcenter din cate stiu pe recuperari tot acelasi salariu era de 1100 + bonuri si mai exista un bonus din recuperari dar mai mult de 1 mil 2 am auzit ca nu aveai cum sa scoti ca bonus intr-o luna ...Sper ca am putut sa va fiu de folos cu informatii. Partea cea mai nasoala este ca nu s emai fac contracte nedeterminate se prelungeau pe determinat si niciodata nu stiai daca se prelungeste sau nu am avut colegi care s-au trezit de pe o zi pe alta ca nu se mai prelungeste contractul fara explicatii.Intr-un an jumatate am avut contract asa de 3 luni apoi de 6 apoi 4 luni ...etc nici nu mai stiu il prelungeau asa cum le venea lor nici macar din 6 in 6 luni.

Daniela Duminica, 13 Octombrie 2013
Buna. Am fost chemata peste cateva zile la un interviu la Bancpost ca Ofiter Relatii Clienti. Cei care au lucrat acolo pe acest post, sau cei care au informatii de la terte persoane, va rog sa-mi oferiti mai multe detalii despre salariu, atmosfera de lucru, volum de munca.
Multumesc!
Maria Marti, 15 Octombrie 2013
Am avut interviul, mai exact pentru departamentul de credite in sediul in pipera ( call center). Imi puteti da mai multe informatii despre volumul de munca, salariu? Nu mi s-a spus la primul interviu. Multumesc!
darius Vineri, 24 Ianuarie 2014
Dar de IT nu zice nimeni nimic? Eu tocmai ce am primit o oferta pt departamentul IT pe un salariu destul de bun, dar acum 1 an am mai schimbat locul de munca si am dat-o in bara rau de tot la o firma de leasing. Acum suflu si in iaurt. Nici unde sunt acum nu este rau, dar cresterea de salariu nu este neglijabila si in plus imi doresc si cred ca as avea sansa sa invat mai multe chestii...A lucrat cineva la IT in Pipera la BP?
eu Sambata, 8 Martie 2014
Ca Specialist colectare stie cineva ce salariu se ofera in prezent?
Amalia1 Luni, 31 Martie 2014
ca consultant in front office..are cnv idee cat e sal pentru acest post in sediul central (pipera)??
rr Marti, 13 Mai 2014
poate cineva sa-mi spuna in ce consta interviul la BancPost telefonic ?
alex Luni, 7 Iulie 2014
este cineva care lucreaza , sau a mers la interviuri pentru postul de consultant credite in front office?cam care este mediul de lucru,salariul? ms
mary Vineri, 24 Iulie 2015
asa cum spunea cineva mai sus promovarea nu prea exista, iar cresterea salariilor depinde doar de sefi, peste tot se munceste mult, se sta peste program, dar depinde de colectiv si de cat de repede se misca sa isi termine treaba.
amacs Vineri, 1 Aprilie 2016
Buna ziua,

Cine poate oferi mai multe informatii despre mediul de lucru din Bancpost si ce salarii se practica?
Pe partea de Ofiter Servicii Client daca se poate.

Va multumesc!
Alecsa Luni, 9 Mai 2016

Am lucrat 2 ani in Bancpost centrala - Administrator credite pe un salariu de 1100 + bonuri , salariul nu creste este fix pleci tu vine altul , contractele sunt pe perioada determinata, nici macar nu stii pe ce perioada va fi prelungit sau nu acum prelungesc pe 6 luni apoi 3, apoi 4 si tot asa, am avut colegi ce s-au trezit de pe o zi pe alta ca nu li se mai prelungesc contractele desi aveau promisiunea ca vor fi prelungite. Eu personal m-am trezit cu o intreupere de 1 luna pe cartea de munca ca au uitat sa imi prelungeasca la timp eu am tot intrebat si imi spuneau sa stau linistita ca este totul ok este facut contractul sa vin la munca in continuare si o sa si primesc prelungirea sa o semnez, bineinteles nu am primit salariul ca nu aveam prelungirea si atunci si-au dat seama ca a avut loc o eroare. Se fac ore suplimentare neplatite. Volumul de munca este f mare si vrei nu vrei trebuie sa iti rezolvi dosarele si uite asa stai peste program. La colegi de la Callcenter era exact acelasi salariu. Nu se negocieaza salariul este fix si pt toata lumea la fel.

Alecsa Luni, 9 Mai 2016

promovare nu exista decat daca ai pile la un sef mai mare, daca au nevoie sa angajeze pe cineva pe un post mai bun aduc din exterior mai repede decat sa promoveze din oameni existenti.

andreeabp123 Miercuri, 4 Ianuarie 2017

Buna,

Un ofiter relatii clienti (in Call Center) la Bancpost sau ERB Retail Services castiga 1500 de lei net+bonuri de masa+bonus, program de 8 ore. Nu sunt conditii stricte de angajare, chiar deloc. Nu este necesara experienta anterioara, ci doar bune abilitati de comunicare, orientare catre client, punctualitate si seriozitate. Nu se sta peste program, daca se fac ore suplimentare sunt platite dublu, insa oricum se cer foarte rar, dar chiar si atunci nu se supara nimeni daca nu ramai la ore suplimentare.

 

Comentariile de mai sus nu sunt adevarate, se fac promovari si mariri de salariu in functie de atingerea targetului personal. Un agent call center poate ajunge intr-un an si jumatate la un salariu de 2500 de lei net(chiar sunt multe persoane cu acest salariu).

 

Atmosfera este foarte placuta, oamenii lucreaza relaxati, nu sunt reguli absurde de call center. Sediul este exact langa metrou Pipera(1min de metrou).

 

Sunt analizate toate CV-urile trimise pe adresa bancii, infocenter@bancpost.ro, aplicati si convingeti-va la interviu, e mult mai eficient.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?