Forum despre BCB Call Partners


ADMIN - undelucram.ro Joi, 31 Iulie 2014

Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma BCB Call Partners, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de BCB Call Partners.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !

ion bogdan andrei Sambata, 18 Octombrie 2014
sunt angajat de aproximativ 50 de zile munca este distractiva,inca , mediul de lucru matur si totodata copilaresc.programul este destul de ok de la 11 la 20 de luni pana vineri. am lucrat si in comdata si nu se compara sistemul de prelucrare a datelor disponobile. salariul minim 1200 ron plus un bon de masa pentru fiecare zi lucrata.munca consta in abilitati lingvistice si aptitudini de marketing compania inca face angajari cei interesati pot eventual sa ma contacteze la tel 0762129215 doar,pentru eventuale detalii nedumeriri
Serina Joi, 27 Noiembrie 2014

Am lucrat si eu la ei 1 luna , am renuntat deoarece mi s-a spus la interviu un program de la 10 la 16 dar dupa cursul de pregatire nu s-a mai tinut cont de el, cum trebuia sa lucram dupa ora italiana facusera ture pana la 10 seara, de la program de 6 ore de luni pana sambata s-a facut programul de luni pana vineri si in ture.
Acest program de 8 ore era temporar cica, dar am plecat pana sa verific daca s-a mai revenit la programul initial.
Salariul este cel mentionat mai sus de 1200 lei. Conditiile de munca cel putin in sala de la etajul 1 la Hera Comm erau ok daca erau putini colegi in sala care vorbeau la casca. Daca mai aveai si un coleg care vorbea tare nu reuseai sa te intelegi cu clientii la telefon.
Am lucrat si eu la Comdata ca si cei 99% care veneau la BCB si pot spune ca acelea nu sunt conditii pentru o activitate de call center . Am avut si colegi in scurta perioada cat am stat acolo care munceau si la Comdata si la BCB si intr-un final au ramas la Comdata cand au vazut ca suna sute de nominative si oamenii nu sunt interesati sa le vinzi energie electrica.
Pentru cei care au o putere mare de persuasiune si convingere si pot vinde orice la telefon este job-ul potrivit.
Pentru mine nu a fost jobul potrivit poate si din cauza faptului ca nu pot pacali batrani si oameni mai varsnici ( pentru ca ei erau cam singurii care puteau fi persuadati, batranii intelegeau ca suni de la Enel si nu de la Hera , poate si pentru ca nu auzeau bine ca aveau 80 de ani sau mai mult).
Targetul il puteai face cu babe sau mosi care oricum nu intelegeau ce zici tu acolo, nu auzeau foarte bine majoritatea si te puteai bucura ca ai facut un contract sau 2 daca avea si energie si gas.
Daca aveti rude in Italia de asemeni sunteti perfecti pentru acest job ca le puteti incheia contracte rudelor, va faceti targetul si luati si bonusuri.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?