Forum despre Beta SA Buzau


ADMIN - undelucram.ro Joi, 24 Ianuarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma Beta SA Buzau, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de Beta SA Buzau.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
dino Marti, 12 Martie 2013
Va rog sa va feriti de aceasta firma,are foarte multe cazuri la tribunal(litigii de munca) . Daca vrei sa iti ratezi cariera sau viitorul asta e cea mai buna cale. Exista o famile acolo (Ionascu) care taie si spanzura. Daca nu esti cu ei, inseamna ca nu beneficiezi de nimic. Daca nu cari,esti cam eliminat. Daca ai catusi de putina demnitate pt propria persoana,ai sa te feresti de aceasta firma. Toti oamenii de isprava au fost dati afara rand pe rand,folosind tactici de cea mai joasa speta posibila. Din pacate, aici daca nu ai studii la 'spiru haret' nu prea ai ce sa cauti! dupa cum un prieten a incercat sa denumeasca aceasta firma,"o groapa de gunoieri"!
Dorin Luni, 15 Aprilie 2013
Am auzit ca-s parolisti cu bani fata de alte firme
ss Duminica, 28 Aprilie 2013
pe mine m-au dat afara si am fost sef de birou,la fel cu un alt om,tot sef de birou si el,ambii fiind din bucuresti veniti. ne-au dat afara pentru ca ne faceam treaba si ii incomodam pe altii,dar asta e, deci in concluzie o experienta dezamagitoare
zizo Duminica, 19 Octombrie 2014
Subscriu la ce au spus colegii de mai sus,o companie in care s-ar fi putut lucra foarte frumos dar , datorita management-ului, este practic imposibil.Unii trag in jug ca "boii" ca sa-si ia banii "oamenii din punctele cheie".Cand nu le mai convine iti dau un sut sau daca pleci de buna voie iti intenteaza un proces pentru "daune morale"- ca de erai un om important (daca chiar aduci daune morale companiei) dar nu meritai sa fii si tu motivat la randu-ti.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?