Forum despre BTC Glass Design


ADMIN - undelucram.ro Joi, 7 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma BTC Glass Design, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de BTC Glass Design.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
VLD Miercuri, 2 Octombrie 2013
nu recomand
vld Luni, 14 Octombrie 2013
deasemenea, nu iti este trecut tot salariul in cartea de munca, ti se da la negru cam jumatate, conditii de munca groaznice, sunt doi sefi, care comunica foarte prost intre ei, cu unu (Narcis) trebuie sa vb la telefon ca sta in Canada, si crede ca poate conduce firma de acolo, dar se inseala amarnic, este mai mult enervant decat util, si daca iti da o sarcina se razgandeste de 7 ori pana cand ajunge in final sa abandoneze, are un caracter infect, fara respect fata de angajati, isi jigneste asociatul (Valentin) de fata cu ceilalti angajati in conferinte la telefon.

Sediul firmei este la mama naibii, la marginea bucurestiului si sunt numai caini pe acolo si miroase ingrozitor. Se lucreaza o sambata da, una nu, dar stai doar 3 ore si nu faci nimic, practic pleci la servici sambata ca sa ai de unde sa te intorci. nu ai pauza de masa, programul este de la 8:30-17:30. Iarna este foarte frig acolo, daca aveti probleme de sanatate va recomand sa va ganditi de doua ori.
Bea Vineri, 4 Aprilie 2014
Total de acord. Ai uitat sa zici de a treia sefa, "sefa cea isterica a vinurilor", care conduce un business in aceeasi locatie si cu care nu ar trebui teoretic sa ai de a face, insa ti se cere mereu "sa ii ajuti pe colegii de la vinuri" (care iau cu stanga si dau cu dreapta) - de asta si stateai tu sambata la serviciu, presupun. Lipsiti de cuvant. Sper sa se desfiinteze! Nu recomand.
wbi Duminica, 6 Aprilie 2014
Bea, tu inca mai esti acolo? daca da, iti recomand sa pleci imediat ce iti gasesti altceva.
Bea Miercuri, 16 Aprilie 2014
@wbi: Nu lucrez acolo. Am inteles ca oamenii pleaca de la firma asta foarte suparati: Am gasit pe net un soi de plangere de la unul dintre patroni, intreba pe un forum cum sa faca ...
wbi Miercuri, 16 Aprilie 2014
superba caracterizare, si din ce stiu eu despre ei, este total veridica. mi-e mila de oamenii aia care muncesc pe niste salarii de mizerie, dar merita sa dea faliment. Cea mai ...

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?