Forum despre BTC Glass Design


ADMIN - undelucram.ro Joi, 7 Februarie 2013
Dorim sa aflam detalii din experienta voastra in firma BTC Glass Design, informatii despre mediul si atmosfera de lucru, sanse de promovare, relatia cu managementul sau orice detaliu care ar putea fi de ajutor celor interesati de BTC Glass Design.

De asemenea, asteptam intrebarile voastre (despre interviuri, teste si cerinte, oferte si pachete salariale, bonusuri etc) in speranta realizarii unui dialog constructiv.

Speram sa avem un feedback cat mai corect si o transparenta totala a ceea ce se intampla in mediul de lucru romanesc, de aceea ajutorul tau va fi binevenit.

Impartaseste si tu experienta ta !
VLD Miercuri, 2 Octombrie 2013
nu recomand
vld Luni, 14 Octombrie 2013
deasemenea, nu iti este trecut tot salariul in cartea de munca, ti se da la negru cam jumatate, conditii de munca groaznice, sunt doi sefi, care comunica foarte prost intre ei, cu unu (Narcis) trebuie sa vb la telefon ca sta in Canada, si crede ca poate conduce firma de acolo, dar se inseala amarnic, este mai mult enervant decat util, si daca iti da o sarcina se razgandeste de 7 ori pana cand ajunge in final sa abandoneze, are un caracter infect, fara respect fata de angajati, isi jigneste asociatul (Valentin) de fata cu ceilalti angajati in conferinte la telefon.

Sediul firmei este la mama naibii, la marginea bucurestiului si sunt numai caini pe acolo si miroase ingrozitor. Se lucreaza o sambata da, una nu, dar stai doar 3 ore si nu faci nimic, practic pleci la servici sambata ca sa ai de unde sa te intorci. nu ai pauza de masa, programul este de la 8:30-17:30. Iarna este foarte frig acolo, daca aveti probleme de sanatate va recomand sa va ganditi de doua ori.
Bea Vineri, 4 Aprilie 2014
Total de acord. Ai uitat sa zici de a treia sefa, "sefa cea isterica a vinurilor", care conduce un business in aceeasi locatie si cu care nu ar trebui teoretic sa ai de a face, insa ti se cere mereu "sa ii ajuti pe colegii de la vinuri" (care iau cu stanga si dau cu dreapta) - de asta si stateai tu sambata la serviciu, presupun. Lipsiti de cuvant. Sper sa se desfiinteze! Nu recomand.
wbi Duminica, 6 Aprilie 2014
Bea, tu inca mai esti acolo? daca da, iti recomand sa pleci imediat ce iti gasesti altceva.
Bea Miercuri, 16 Aprilie 2014
@wbi: Nu lucrez acolo. Am inteles ca oamenii pleaca de la firma asta foarte suparati: Am gasit pe net un soi de plangere de la unul dintre patroni, intreba pe un forum cum sa faca sa recupereze parola ca a plecat angajatul suparat si nu le-a lasat-o.

Pentru cine vrea sa se angajeze, iata cum decurge recrutarea:
Pasul 1. Dau un anunt de genul "Angajam director" si de fapt afli mai tarziu ca vor un fel de secretar(a). Te pun sa aplici la ei pe site, unde e un fel de test tehnic (din specialitatea in care se presupune ca te angajezi)

Pasul 2. Te cheama la primul interviu. Acolo patronul din Romania se pune fata in fata cu tine si incepe sa insire zece minute cabluri intre doua calculatoare fara sa iti spuna de ce. Apoi te anunta ca o sa dai un test si el s-a conectat la monitorul tau sa vada cum il rezolvi. Testul e de dactilografiere, termeni de specialitate, facturare, search pe net, limbi straine etc. Cat pe ce sa iti dea si traseu de noapte de conducere auto! Apoi te intreaba ce salariu vrei si te asigura ca esti ce le trebuie lor.

Pasul 3: Te suna peste doua zile sa iti spuna iar ca te vor, dar sa mai vii o data sa stabiliti detaliile. Cand te duci, te anunta ca vei primi cam 60% din cat ai cerut pentru primele 3 luni, si 70% dup-aia. E cam complicat sa ajungi cu mijloacele de transport, dar uite "x" colegi merg pe blat ca nu vine controlul, poate nu iti faci nici tu abonament. Te anunta ca vei lucra o data la doua weekenduri si tu esti de acord, dar normal ca intrebi daca platesc suplimentar sau dau zile libere la schimb. Cica pana atunci nu au procedat asa, dar se vor gandi sa gaseasca o solutie de compensare, nu e problema. Vine si "colega" de la firma vecina de vinuri si te anunta chiar ea din start ca e isterica si ca o sa lucrezi si pentru ea. Afli ca se cearta toti cu toti si ti se pune in fata un soi de regulament interior in care citesti ca nu ai voie sa te certi, si chiar daca ai dreptate intr-o discutie, sa spui "imi pare rau, e poate greseala mea". Nu prea scrie cum functioneaza relatiile din firma, atributii si ierarhii, ci mai mult ca sa nu vorbesti urat si sa nu ridici tonul.
Apoi iti arata biroul si iti prezina colegii. De tare ce le place de tine, repeta si insista ca ramane stabilit ca de luni vii. Ambele parti au fost de acord cu toate cele discutate si nimic nu mai sta in calea marelui succes comun. Si ca de importanta ce e judecata ta, te roaga sa vii sambata putin, inainte de angajare, sa cunosti pe cineva care urmeaza sa fie subalternul tau:
Au un prim interviu cu el si vor neaparat ca tu sa iti spui parerea despre el. Sambata la ora 10 sa vii negresit sa il vezi pe tipul de la interviu.

Pasul 4: Dupa trei ore de cand ai plecat de la ei te suna patronul din Romania sa iti spuna ca a vorbit cu partenerul lui din Canada si ca are o veste proasta pentru tine si anume ca nu te angajeaza pentru ca nu vrei sa vii sa lucrezi in weekenduri. Baguie ceva cum ca e la volan si nu poate sa vorbeasca, e politie pe drum. Apoi nu te mai suna in veci si nici nu mai raspunde vreodata.

Pasul 5: La scurt timp te angajezi in alta parte, cu program de luni pana vineri de la 8:00 la 16:30 si pe un salariu de 3.000 lei.
wbi Miercuri, 16 Aprilie 2014
superba caracterizare, si din ce stiu eu despre ei, este total veridica. mi-e mila de oamenii aia care muncesc pe niste salarii de mizerie, dar merita sa dea faliment. Cea mai mare problema in firma aia, pe langa conditiile datorate locatiei, este patronul din Canada.

Comentariul va fi eliminat definitiv. Sunteti sigur ca doriti acest lucru?